RTX 3070 6999 TL!

Fiyatları yanıltıyor demek ki. Arada çok fark var çünkü.
Yani biri ASUS biri Palit. Sırf marka adı yüzünden. Yoksa sürekli Palit gibi markalarla O.C. rekorları kırılıyor ASUS, MSI ile değil. GALAX Ex Gamer, WTF ve HoF modelleri de ASUS MSI'ın en baba kartlarıyla yarışır. Hele hele HoF en iyi ekran kartı serisidir Nvidia kanadında.

Ben de pişman değilim. Sanırım aynı dönemde aldık 2080 Super'imizi . Çok düşündüm bu konu hakkında ama kafa kafaya gidiyorlar. Ve ben de 1.000 TL civarı ucuza almış oldum.
Ben geçen hafta aldım . Gaming Gecesinden Windforce modelini. 1400RPM'de 5 saatte anca 70 derece gorüyor TD500 ile. Kasa fanları daha %30 devirde . Düşündüğümden baya serin.

Yok be alt tarafı 2500-3000 TL, o kadar koymuyor hatta şu anki kura göre yurt dışından bile ucuza alabileceğim monitör dolu. Belki 2. el 1500-1600 TL'ye 4K monitör alırım, tabii TN bulabilirim gibi Neyse bakacağız hele zamanı gelsin o zaman düşünürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…