- Makaleler
- 3
Kartlar duyurulduğunda 3070 5000 TL olur sanıyordum.
Palit çok eski bir firmadır. Aynı model ekran kartına 500-1000₺ fazladan vermek baya mantıksız bi' hamle gibi geliyor bana.Herkes biliyor bu ekran kartını ama kimse pek yanaşmak istemiyor, ben dahil. Markayı çok tanımadığımızdan sanırım bu soğukluk. Asus tercih edeceğim ben.
Maalesef öyle bir girişimde bulunamam, asgari ücretli birisi neler yapabilir ki? Ancak birkaç ay sonra ekran kartı hariç değişiklik yapacağım. Tahminen masa, 2K 144Hz veya 4K 60Hz ana monitör ve ıvır zıvır olacak.@Motionless IN White, yapacak mısın bir çılgınlık!?![]()
Hadi bakalımDaha iyisi nasip olur sonra merak etme.
Palit'in bu tasarımı güzel duruyor gerçekten fiyatı da güzelmiş alacak arkadaşlar beklemesin.
Öyle olacaktı, gel gör ki kur o zamandan bu zamana çok büyük bir değişikliğe gitti. Biden'in seçilmesi ve para basılması kaynaklı. Yapacak bir şey yok, ben 3070'i 5K'ya bulsaydım şu anda alabilirdim.Kartlar duyurulduğunda 3070 5000 TL olur sanıyordum.
Asus Dual OC 7350 TL fiyata geliyor çok fark yok bence.Palit çok eski bir firmadır. Aynı model ekran kartına 500-1000₺ fazladan vermek baya mantıksız bi' hamle gibi geliyor bana.
Öyle olacaktı, gel gör ki kur o zamandan bu zamana çok büyük bir değişikliğe gitti. Biden'in seçilmesi ve para basılması kaynaklı. Yapacak bir şey yok, ben 3070'i 5K'ya bulsaydım şu anda alabilirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.