Muhtemelen yanlış bir uygulama yapmışsınız. Arkadaki vidaları çapraz şekilde iyice sıktığınıza, macunu yeterli ve düzgün sürdüğünüze, pedleri düzgün yerleştirdiğinize ve son olarak soğutma bloğunun gpu'ya bastığına emin misiniz?Merhaba arkadaşlar bende ASUS ROG STRIX 3070 var bugün orijinal MX-6 termal macun ve ıce Dragon termal padlerini degistirdim. FurMark yaptım 5. dakikada 90 dereceyi gördü normal mı?
bunları değiştirmeden önce 15 dk furmarkta max 76 görmüştü mx 4 vardıÖnceden kaçtı da 90a çıktı?
aklımda sogutma blogu gpuya basılıp basılmadıgına benımde aklımdan gecti termal pad yeniledim hepsi mm doğru oranındaMuhtemelen yanlış bir uygulama yapmışsınız. Arkadaki vidaları çapraz şekilde iyice sıktığınıza, macunu yeterli ve düzgün sürdüğünüze, pedleri düzgün yerleştirdiğinize ve son olarak soğutma bloğunun gpu'ya bastığına emin misiniz?
Muhtemelen yanlış bir uygulama yapmışsınız. Arkadaki vidaları çapraz şekilde iyice sıktığınıza, macunu yeterli ve düzgün sürdüğünüze, pedleri düzgün yerleştirdiğinize ve son olarak soğutma bloğunun GPU'ya bastığına emin misiniz?
Bir şeyler yanlış olmuş VRAM ve hotspot nasıl
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.