RTX 3070 almak için beklenmeli mi?

Bütçe
12000
Tam olarak söylediğiniz durum söz konusu, AMD tarafına soğuk duruma sebeplerimden biri, ama fiyat olarak da mantıklı bir seçim oluyor. En çok kafamı bulandıran durum maden de kullanılmış bir karta bulaşıp bulaşmamak

Katılıyorum şuan düşündüğüm 3070' ve üzeri kart.

8K'ye bir sürü 6700XT var piyasada iyi müşteri bulmuşsunuz 3080 da 14K civarında ikini elde ben 3080 almayı düşünürdüm ha param yetmezse 3060Ti alırdım o da 8K civarında. Bence önelik kartı satıp parayı ebinize atın sonra ne kadar ekleyebileceğinize bakın ona göre bir karara varın. 3070Ti gereksiz bir kart VRAM açısından 3070 de öyle bence 3060Ti ya da 3080 (12GB) düşünün derim özet olarak. Bu arada 4K oynamayaaksanız 3080 da gereksiz.

Katılıyorum şuan düşündüğüm 3070' ve üzeri kart.
Bütçeniz çıkarsa 14.200'e 3070ti alın dediğim gibi. Fakat
Eksiler: 3.100₺, 1 daha az fan ve 4gb vram
Artılar: %5'in altında performans ve daha iyi ray tracing.
Sürücü sorunlarıyla ilgili endişelenmenize gerek yok. Kartların mimarisi de iyi, çıkalı baya olduğu için sürücüleri de stabil.

Bu beyfendiyi 'benim QI'um 113 raporum da var' dediğinden beri ciddiye alamıyorum. RX5500XT bile 7GB VRAM kullanabiliyor Horizon oyununda 8GB VRAM bu kartı almamak için yeterli bir sebep.

Bende sizin gibi düşünüyorum fiyatlar son birkaç aya göre bayağı düştü, 1 saate kadar satış gerçekleşmiş olacak. Konuyu takip ediyorum yazarım sonucu zaten ama sizin bu yaklaşımınız da düşündürmedi değil 12 GB mantıklı ama 3060 Ti için bir şey söylemiyorum değiştirmişken bari değsin düşüncesindeyim hatta acele etmeyip bir iki hafta daha beklenir mi acaba fiyatlar daha da düşer mi sorgulamıyor da değilim.

Edit* şu anda kullanmış olduğum monitör Full HD 23.8 1 ms 240 Hz. İkinci monitör olarak 2K düşünüyorum 4K düşünmedim hiç. 2K ikinci ekranı da sırf hikaye tabanlı oyun ve film için alırım büyük ihtimal.

Hocam ama her oyunda FPS kaybı oluyor. Bence oyunun akıcılığından daha önemli değil RTX. DLSS bile Ray Tracing'i kurtarmıyor.

Bilemiyorum Ray Tracing+ DLSS ile birlikte 100 FPS altına hiç düşmedim.

2080S 3060Ti dan daha kötü oyun performansına sahip. Kimsenin attığı yok yani. 2080S 3060Ti ın biraz altında özetle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tamam hocam daha kaç tane benchmark videosu atacaksınız . Anladık bu dediğin benim de işime geliyor hem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…