RTX 3070 Amazon Türkiye 13K alınır mı?

Boş paranız varsa alın ama ekran kartlarındaki yoğun talep azalmaya başladı, bilginiz olsun. Biraz bekleyebilirseniz daha ucuza gelebilir.

Sebebini de öğrenebilir miyim uygunsa?

Boş paranız varsa alın ama ekran kartlarındaki yoğun talep azalmaya başladı, bilginiz olsun. Biraz bekleyebilirseniz daha ucuza gelebilir.

Yani boşta biraz nakitim vardı ve kendi ekran kartım GTX 1070'i satacağım. 2K performansı çok düşük gelmeye başladığı için yani kötü değil alınabilir diyorsunuz? Ben pahalı mı diye teredütte kalmıştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
ETH'de düşüş trendi var, bir süredir de devam ediyor. Düşüş treninin devam edeceği piyasayı tedirgin etti ki miningci arkadaşlar rigleri bozup kartları satmaya başladı. Sıfır kartlar da benzer şekilde hem stok olarak bulunabilmeye başladı, hem de fiyatları da gün be gün düşmekte.

Çok aceleniz yoksa almayın derim, bu trend devam ederse çok daha uyguna bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı