RTX 3070 Battlefield 1 60 FPS'te ısınıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
RAM
32 gb corsair 3600mhz
Ekran kartı
Msi 3070 gaming x trio
Anakart
Asus tuf b550
İşlemci
Amd 5600x
AMD 5600X ve MSI 3070 Gaming X Trio kullanıyorum. Kasa Xigmatek cockpit model. Yan kapak açık sıvı soğutucu Xigmatek Aura 360, Battlefield 1 FPS 60'a sabitliyorum ve görüntü kalitesini orta seçiyorum. GPU ısısı 70 derece CPU ise 46 derece de seyrediyor, acaba kasadaki 700 watt PSU yetersiz mi kalıyor bunu nasıl anlayabilirim?

Oyunu kapamıştım hocam tekrar açtım, 3 fanda çalışıyor devamlı olarak GPU ısınmaya başlayınca.

Tamam anladım hocam garantisi muhtemelen devam ediyor ama yoksa kaliteli bir macunla yenilemeni öneririm.
3 fanda en düşük devirde bile çalışsa kaliteli bir soğutma sistemi var kartın hava akışı iyi %20'de bile çalışsa bile 65 66 derece olurdu bence macun bitmiş.

Tamam anladım hocam garantisi muhtemelen devam ediyor ama yoksa kaliteli bir macunla yenilemeni öneririm.
3 fanda en düşük devirde bile çalışsa kaliteli bir soğutma sistemi var kartın hava akışı iyi %20'de bile çalışsa bile 65 66 derece olurdu bence macun bitmiş.
Anladım servise göndermek lazım o zaman müsait vakitte kontrol edilsin ve yaparlarsa macun değişimi için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı