Bilgisayarcıya sordum şimdi macun değişimi be temizlik ne kadar diye 100tl dedi bi göstersem faydası olur mu?Büyük ihtimalle ya fanları oturtamadı ya da macunu yanlış sürdü.
Bilgisayarcıya sordum şimdi macun değişimi be temizlik ne kadar diye 100TL dedi bir göstersem faydası olur mu?
100 TL'ye kalitesiz macun olur en iyisi sizin kendiniz yapmanız ya da bir tanıdığınıza yaptırın.
Hocam abim bu macunu sürdü hem benim laptop a hem diğer abimin laptopa diğer abimin laptop da sorun yok benim laptop da sorun var.
Kullandığınız termal macun tırt olabilir ya da abiniz macunu çok sürmüş olabilir toplarken hatalı toplamış olabilir ..1 buçuk 2 aydır böyle
Macun iyi güzel yapabiliyorsanız siz yapın olmadı abimiz tekrardan bir kontrol etsin ya da mecbur bilgisayarcı baksın.
Hocam macun sürdü temizliğini yaptı artık boşta laptop ısınmıyor oyunlarda falan sorun gayet iyi lakin sormak istediğim bir şey var fanlar artık 5K RPM'lerde dönüyor temizletttirmeden önce 8K RPM'lerde dönüyordu bu iyi mi kötü mü?Kullandığınız termal macun tırt olabilir ya da abiniz macunu çok sürmüş olabilir toplarken hatalı toplamış olabilir ..
Hocam macun sürdü temizliğini yaptı artık boşta laptop ısınmıyor oyunlarda falan sorun gayet iyi lakin sormak istediğim bir şey var fanlar artık 5K RPM'lerde dönüyor temizletttirmeden önce 8K RPM'lerde dönüyordu bu iyi mi kötü mü?
Hocam macun sürdü temizliğini yaptı artık boşta laptop ısınmıyor oyunlarda falan sorun gayet iyi lakin sormak istediğim bir şey var fanlar artık 5K RPM'lerde dönüyor temizletttirmeden önce 8K RPM'lerde dönüyordu bu iyi mi kötü mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.