RTX 3070 CS2'de 250 FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

UnknownS105

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
3070
Merhaba, 3070'li sistemimde çok obje olmayan yerlerde ortalama 250 FPS alıyorum. PC güç modu nihai performansda ama genel olarak sonra oyun ilerlemeye başladıktan sonra bayağı FPS düşüşü yaşıyorum. Neredeyse çoğu yöntemi denedim yabancı videolar vs. her şeyi yapmaya çalıştım ama bir türlü düzelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 3070'li sistemimde çok obje olmayan yerlerde ortalama 250 FPS alıyorum. PC güç modu nihai performansda ama genel olarak sonra oyun ilerlemeye başladıktan sonra bayağı FPS düşüşü yaşıyorum. Neredeyse çoğu yöntemi denedim yabancı videolar vs. her şeyi yapmaya çalıştım ama bir türlü düzelmedi.

Diğer özellikleri tahmin ediyoruz galiba?

Diğer özellikler nedir hocam?

Tam olarak özelliklerini bilmiyorum dostum. O kadar bilgisayardan anlayan biri değilim sen tahmin edebilirsin.

Görev yöneticisine girin, performans kısmına girin ve CPU üstüne tıklayıp ekran görüntüsü atın.

Diğer özellikler nedir hocam?

Görev yöneticisine girin, performans kısmına girin ve CPU üstüne tıklayıp ekran görüntüsü atın.

17453373894303089098783605524838.jpg

NVIDIA'dan optimize ettim performans odaklı genel olarak düşük ayarlar aslında.
Steam'de CS2 için başlatma seçenekleri kısmına -high +cl_forcepreload 1 -allow_third_party_software -threads Yazar mısınız?

Hocam onların CS:GO'dan sonra işlevi kalmadı diye biliyorum ki -high tarzı şeyleri denedim yine olmuyor daha kötü oluyor hatta girişte kasıyor falan.

Ekran kartı sürücüsünü güncelleyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı