RTX 3070 ekran kartı olan 40 bin TL sistem alınır mı?

memetaga15

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba herkese, bir bilgisayar almayı düşünüyorum ancak konu hakkında pek bilgim yok. İhtiyaçlarım arasında oyun oynamak, derslerimi yapmak ve ilerleyen zamanlarda yazılım öğrenmek bulunuyor. Oynamak istediğim oyunlar arasında Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, City Car Driving, Counter-Strike 2, Valorant, Battlefield 1, Battlefield 2042, Grand Theft Auto 5 ve Fortnite yer alıyor.

Almak istediğim bilgisayarın özellikleri şu şekilde: İşlemci olarak 12. nesil i7-12700K, 32 GB DDR5 RAM, 4TB M.2 2280 PCI-e 4.0 SSD depolama, ekran kartı olarak RTX 3070 GDDR6 8 GB. Bu bilgisayarın fiyatı 40.000 TL ve kasası Aorus model S.

Sizce bu bilgisayarı almam uygun mu? İnternette gelecekte çıkacak oyunları oynatmaz deniliyor, bu konuda ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, daha sonra ekran kartını daha üst bir modelle değiştirebilir miyim ve değiştirirsem uyumlu olur mu? Monitör olarak 1080p mi yoksa 2K bir monitör mü tercih etmeliyim?

yeni-proje-2023-02-23t141427463-845fc1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Euro Truck Simulator 2, American Truck Simulator, City Car Driving, Counter-Strike 2, Valorant, Battlefield 1, Battlefield 2042, Grand Theft Auto 5 ve Fortnite yer alıyor.

Bunları Turbox bilgisayarlar bile oynatıyor, 40K'lık PC biraz işin fantezisi olmuş. Ayrıca 40K verip 3070'e talim etmek yereden baksan kazığın dik alası.

Bunlara "hazır sistem" denir. Hem gereksiz pahalıdır hem de gözükmeyen parçaları dandik oluyor, ayrıca kasanın boyutundan kaynaklı parça değişimi çok zordur, kasayı açtığınız an garantiniz biter. Bize harcamayı göze aldığınız(nakit fiyat yani vade farkını hesaba katın) parayı söyleyin yardımcı olalım.

Bunlara "hazır sistem" denir. Hem gereksiz pahalıdır hem de gözükmeyen parçaları dandik oluyor, ayrıca kasanın boyutundan kaynaklı parça değişimi çok zordur, kasayı açtığınız an garantiniz biter. Bize harcamayı göze aldığınız(nakit fiyat yani vade farkını hesaba katın) parayı söyleyin yardımcı olalım.

Cidden o ne kadar çirkin bir kasadır mini buzdolabına benziyor. Kim niye para verir zaten şöyle bir cihaza.

Özellikle Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlarda gerçekçilikle ilgili modlar bulunmakta ve %400 ölçeklendirmeleri mümkün. Açıkçası, yüksek performans sunabilecek bir bilgisayar arıyorum ve en fazla 50.000 ₺ verebileceğim bir bütçe belirledim.

Özellikle Euro Truck Simulator 2 gibi oyunlarda gerçekçilikle ilgili modlar bulunmakta ve %400 ölçeklendirmeleri mümkün. Açıkçası, yüksek performans sunabilecek bir bilgisayar arıyorum ve en fazla 50.000 ₺ verebileceğim bir bütçe belirledim.

O zaman baştan oynatacak yazmak yerine bu şekilde gerçekçi grafik modlu %400 çözünürlükte oynatacak yazmanız lazımdı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı