RTX 3070 Fiyat Performans Notebook Önerisi

Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. Şu anda laptop olarak Lenovo Legion RTX 2060'lı modeli kullanıyorum. RTX 3070'li bir laptop almayı düşünüyorum.

Hocam öncelikle RTX 3070 kadar performans beklemeyin laptoplarda sonrasında kesinlikle 2K bir model terci edin.




Bence bu laptoplar alınmaz çünkü hepsinin ekranı Full HD.
 
Bence kasa alın fiyat performans ancak öyle olur, laptopta düşük performans fahiş fiyat.
RTX 3070 Fiyatları
😃
early-portable-computer.jpg

404.
 
Ne? Evet bir ön yargı daha Monster Tulpar serilerinde kasalarının çoğunu düzeltti ayrıca linke tıklarsanız magnezyum kasa olduğunu açıklamalarda görürsünüz 2K erkana sahip Windows ile gelen 1 TB SSD'ye sahip bu fiyatta RTX 3070 önerin size tamam diyeyim.
T5 V21.5 alıp iade ettim. Kasanın kalitesini gayet beğenmiştim ancak ısı sorunu var, güncel bir oyunu uzun süre oynadığınız zaman kasanın orta bölümüne neredeyse el değmeyecek kadar ısınıyor. Ben 90 derecenin altına düştüğünü pek göremedim işlemci ısısının. Ama bu belki herkes için sorun olmayabilir, beni rahatsız ettiği için ben iade ettim. En çok beğendiğim yanı ekranı olmuştu, Monster kendi yazılımı vasat diyebilirim.
 
Ben bu bütçede Clevo'ya güvenmiyorum hocam kusura bakmayın. Ne olursa olsun 20 22 bin TL vereceğim cihazın Clevo olmasını istemem şahsen.

Clevo değil bu tongfang. Tongfangler Clevo'lara kıyasla çok daha iyi oluyorlar. Bu kasa güzeldir hatta.
 
Bence kasa alın fiyat performans ancak öyle olur laptopta düşük performans fahiş fiyat.
Evde RTX 2070'li bilgisayarım var fakat işim yurtdışında olduğu için maksimum 3 ayda bir defa 2 haftalığına dönüyorum tatil için o yüzden laptop gerekiyor. Zaten çok sevmiyorum laptopları hiçbiri masaüstü zevki vermiyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı