Bütçe
Ekran kartı hariç 6000 TL
Hocam ellerim biraz standarttın üzerinde büyük basketçi eli gibi diyeyim.
O yüzden küçük klavyeler pek cazip gelmiyor. 5600X'i hiç sormayın aldığım sitede 2580 falan gördüm.
Hocam Türkiye'de bulamadım attıklarınızın bazılarını ama klavyede maksimum verebileceğim 500 gibi şu an o da birine hediye aldırtacağım kendime.
Sistemden para kalmadı. Düşük markalardan mekanik mi almalıyım yoksa iyi markaların
Logitech G213, Oyuncu Klavye, USB, Siyah: Amazon.com.tr bu tarz klavyelerini mi almalıyım bilemedim.

O halde buna bakabilirsiniz. AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA Kırmızı switch olan bunu buldum en ucuza (Rampage vs hariç).

Eğer ses konusu sorun olmaz diyorsanız (mavi switchler gürültülü biraz malum) o halde bunu öneririm REDRAGON Kumara Mekanik Oyuncu Klavyesi 70444 | Trendyol

Rica ederim hocam ne demek. Benim kullandığım ekipmanların şu anki fiyatlarını bilmiyorum ama hepsinden çok çok memnunum yine de yazayım size.

Monitör:MSI MAG271CQR
Klavye: Corsair K95 Platinium RGB
Fare: Razer Deathadder Elite ( Bebek mezarı gibi elim vardır 1.95 boyum. Claw kullanımda çok memnunum.)
Mousepad: Razer Goliathus Speed Extended
Kablo: Monitörün kutusundan çıkan DP 1.4 kullanıyorum.
Termal Macun: Corsair h100i'nin kendi macununu kullanıyorum ek bir macun temin etmedim. Ama kesinlikle 80-90 liradan ucuz bir modele yönelmeyin 5-6 derece fark oynuyor resmen.

@akavora @Geoffroy teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için.
@Geoffroy hocam standart kargo söylemiştiniz sizde bu maile TC girmek için bildirim geldikten kaç gün sonra elinize geçti ürün? Ben kargoyu gümrükte sanıyordum. Geçen cuma(05/02) de gelmişti TC maili. Şu an ürün Dubai'deymiş. 1-2 hafta sürer dediler.

Son düzenleme:
Dubai ne alaka hocam napmış bunlar size.

@Geoffroy @akavora Hocam benim anakart sorunlu çıktı iade ettim yeni anakart alacağım anakart önerebilir misiniz? 5600X+3070 için. Asusun B550-A'sını düşünüyorum, @GmAssassiN de onu almış. Başka öneriniz var mıdır yoksa onu alayım mı?

Dubai ne alaka hocam napmış bunlar size.
Sormayın hocam Amazondan aldığımda kargo firması Australia Post Global olarak görünüyordu. mail attılar TC mi girdikten sonra Amazonda kargo takibinde güncelleme olmadı. Uzun uğraşlarım ve aramalarım sonucu ürünü şuan Aramex'in taşıdığını öğrendim. Bir şeyler oldu ama bilemiyorum içeriğini amazonda bir yerde TR ibareside var gelip geri gitti diye düşünmeye başladım.Sonuç olarak hala bekliyorum karta interrail yaptırdılar resmen.

Hocam ben çok araştırdım ekran kartı Gigabyte diye Aorus Pro falan düşündüm ama en Son Rog B550-A da karar kıldım beyaz olması sebebiyle, hatırladığım kadarıyla sizde beyaz kasa toplamıştınız. İlla Wİ-Fİ ve Bluetooth olsun demiyorsanız. Düşünmeden benim aldığım kartı alın derim henüz deneme fırsatım olmadı ama çok araştırdım fiyatı da diğer kartlara göre daha uygun kalıyor. Ekran kartınız da TUF modeldi diye hatırlıyorum tek programdan kontrol sağlarsınız sizin için daha kolay olur.

Dosya Ekleri

• amazon.png
    50,7 KB · Görüntüleme: 45
  • aramex.png
    48,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Fiyat/performans olarak net MSI B550A-Pro. Tasarım olarak evet biraz düz ama bu bence bir avantaj zira her kasaya sisteme gider. Biraz daha afilli bir şey istiyorsanız B550 Aorus Pro da çok sağlam bir anakarttır. Kaynak:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bir şey soracağım benim ana kartımın içinden garanti belgesi yazan bir kağıt çıkmadı diğer kağıtların içerisinde de yazmıyor sizin aldığınız ürünlerde çıkmış mıydı? @Geoffroy @akavora @furs0n

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…