RTX 3070 hazır sistem ne kadar eder?

Japon kapasitör var. Single rail olması da sistemdeki bileşenler gözetilirse sorun değil. Bu sisteme böyle bir ürün gayet makul.

Japon kondansatör olması kalitesi hakkında çok az bilgi veriyor hocam. Ve genelde sitede yazanlar yalan oluyor aynı monitörler gibi. İncelemesi bulunmadığından bende yorum yapamıyorum. Ama maxpro II serisi çokda güzel bir seri değildi. Giriş seviyesi için uygun.

Son düzenleme:
Japon kondansatör olması kalitesi hakkında çok az bilgi veriyor hocam. İncelemesi bulunmadığından bende yorum yapamıyorum. Ama maxpro II serisi güzel bir seri değildi.
Peki bilgisayarımı satıp üstüne para ekleyip bu laptopu almak mantıklı mı? Bu Laptopun 144hz ekranı var ve ekran kartı 45W yani üstüne para ekleyip daha düşük FPS alacağım ama üniversiteye gitme durumum var ve üniversitede masaüstü bilgisayarı kullanamam mecbur satmak zorundayım. Laptoplara da pek sıcak bakmıyorum masaüstünün yerini tutmuyorlar bence.

Peki bilgisayarımı satıp üstüne para ekleyip bu laptopu almak mantıklı mı? Bu Laptopun 144hz ekranı var ve ekran kartı 45W yani üstüne para ekleyip daha düşük FPS alacağım ama üniversiteye gitme durumum var ve üniversitede masaüstü bilgisayarı kullanamam mecbur satmak zorundayım. Laptoplara da pek sıcak bakmıyorum masaüstünün yerini tutmuyorlar bence.
Hocam laptoplar hakkında hiç bilgim yok.

Peki bilgisayarımı satıp üstüne para ekleyip bu laptopu almak mantıklı mı? Bu Laptopun 144Hz ekranı var ve ekran kartı 45W yani üstüne para ekleyip daha düşük FPS alacağım ama üniversiteye gitme durumum var ve üniversitede masaüstü bilgisayarı kullanamam mecbur satmak zorundayım. Laptoplara da pek sıcak bakmıyorum masaüstünün yerini tutmuyorlar bence.

Tek fanlı Cyborg'lar bir de, asla alınmaz.

3 yıl garanti, 32 GB RAM, 1 TB SSD, 75W 4060 var. Bu fiyat bandında gayet iyi.

Tek fanlı Cyborg'lar bir de, asla alınmaz.

3 yıl garanti, 32 GB RAM, 1 TB SSD, 75W 4060 var. Bu fiyat bandında gayet iyi.
Markayı daha önce hiç duymadım güvenilir midir veya servisi falan nasıldır bilmiyorum. 35-40K bandında bu sistemden geçmeye değer olan laptop öneriniz var mı? Acer düşünüyorum aslında ama fiyatlar tuzlu.

Markayı daha önce hiç duymadım güvenilir midir veya servisi falan nasıldır bilmiyorum. 35-40K bandında bu sistemden geçmeye değer olan laptop öneriniz var mı? Acer düşünüyorum aslında ama fiyatlar tuzlu.
Acer Nitro V serisi almayın bu bütçede.

Attığım ürün gayet makul sunduğu özellliklere göre. Üst seviye değil, Clevo kasalı. Oyunda biraz ısınır, soğutucu ile kullanmak hoş olur o yüzden. Yakın zamanda, 1 ay kadar oluyor kuzenime aldırdım, sabah akşam oyun oynuyor. Henüz bir sıkıntısı yok. Malzeme kalitesi gerçekten iyi. TUF A15, Cyborg gibi cihazlarla karşılaştırmak bile saçma olur zaten.

Servisi BDH Türkiye için. Altta BDH servis deneyimini yazmış bir arkadaş.

Daha önceden 16 GB RAM 500 GB SSD'li olan bu fiyattaydı, o zaman pek mantıklı değildi ama bu hali 35 bine gayet iyi.

Bunu da düşünebilirsiniz. Laptop değil ama taşıma derdi yoksa üniversitede yurt odasına konuşlandırılabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı