RTX 3070 için laptopta 86 derece sıcaklık normal mi?

BayKelwin

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartım 86 derecelerde seyrediyor genelde maksimum performansta. Laptop kullanıyorum. İşlemcide 70-85 derece arası çalışıyor. Sizce 86 derece laptop için çok mu? Ekran kartı modeli de RTX 3070 140W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı ekran kartını bende kullanıyorum hocam. Bazı oyunlar hariç o kadar yükselmiyor.
Aynı ekran kartını bende kullanıyorum hocam. Bazı oyunlar hariç o kadar yükselmiyor.
Edit: Örneğin Age of Empires 4 oyununda 85 dereceye kadar çıkıyordu uzun süre oynayınca. Bunu yeni olması ve optimizasyon problemi olmasına veriyorum. Fakat Battlefield 5 gibi oyunlarda max 75 derecelere çıkıyor.

Ekran kartım 86 derecelerde seyrediyor genelde maksimum performansta. Laptop kullanıyorum. İşlemcide 70-85 derece arası çalışıyor. Sizce 86 derece laptop için çok mu? Ekran kartı modeli de RTX 3070 140W.
Masaüstü sistemlere göre normalin biraz üstünde gibi görünüyor ama laptop olduğu için makul karşılanabilir. laptopu ne zaman aldınız? ne kadardır bakım yaptınız? hangi ortamda kullanıyorsunuz?

Masaüstü sistemlere göre normalin biraz üstünde gibi görünüyor ama laptop olduğu için makul karşılanabilir. laptopu ne zaman aldınız? ne kadardır bakım yaptınız? hangi ortamda kullanıyorsunuz?
2-3hafta filan maks performansta okadar goruyor ama 140w ve ısınma sınılamasını en sona aldığımda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı