RTX 3070 ile Ethereum mining yapılır mı?

MSI Afterburner programı ile GTX 1060 ve RTX 3070 kartlarını ayrı ayrı OC yapabiliyordum. Şu an da RX 5700XT ve GTX 1060 ekran kartlarını ayrı ayrı yapabiliyorum. 5 farklı OC tanımlama ve kaydetme seçeneği mevcut ben oraya kaydettim. 2. ekran kartını sistem tanıdığı zaman sağ alt taraflarda GPU seçeneği çıkıyor sağ tarafında ok işareti var ona tıkladığında GPU'lar açılıyor oradan hangisini düzeltmek istiyorsan onu seçiyorsun.

Tek PC'ye 2 ekran kartı taktık diyelim 2 adet 3070 peki kartlara OC nasıl yapacağız 2 kartta sistemde görünüyor mu OC yaparken seçe biliyor muyuz? Şu an sistemimde 1 adet 3070 takılı ve 1 adet daha almayı düşünüyorum 2. kartı nasıl OC ediyoruz?
Görünür. Msi AfterBurner kart sectiriyor. Tek tek oc yapabileceksiniz.

@volkankara74 hocam kazım zorluğundan bir değişiklik oldu mu? Bir kac gündür şehir dışında oldugumdan kazım yapmamistim. Gece baslattim tekrar Mhs ayni ama günlük miktar baya düşmüş görünüyor. Sizde de durum ayni mi?

Görünür. Msi AfterBurner kart sectiriyor. Tek tek oc yapabileceksiniz.

@volkankara74 hocam kazım zorluğundan bir değişiklik oldu mu? Bir kac gündür şehir dışında oldugumdan kazım yapmamistim. Gece baslattim tekrar Mhs ayni ama günlük miktar baya düşmüş görünüyor. Sizde de durum ayni mi?
Ben de şehir dışındayım son durum nedir bilmiyorum.

Ben de şehir dışındayım son durum nedir bilmiyorum.
Hocam rahatsız edeceğim sizi yine kusura bakmayın. Ben şimdi 2 kartı taktım. Problem yok 2 kartida gördü kazıma da başladı fakat taktığım 2. Kart düşük hizda kazım yapiyor. Biostan 8+8 yaptım başta acaba onu otomatikte mi birakmam gerek? Siz 2. Kartı taktiginiz da biosta herhangi bir ayar yaptınız mi?

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben RTX 3070 almayı düşünüyorum Ethereum için bunun kazım hızı 61mh olarak görünüyor hesaplama sitelerinde ben bu ekran kartına overclock yaparsam kazım hızı kaç mh a yükselir bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim

Arkadaşlar benim bir sorum olacak ben RTX 3070 almayı düşünüyorum Ethereum için bunun kazım hızı 61mh olarak görünüyor hesaplama sitelerinde ben bu ekran kartına overclock yaparsam kazım hızı kaç mh a yükselir bilen varsa yardımcı olursanız çok sevinirim
Overclocklu halini yazar siteler dostum. Bende de 3070 var. İlk kazımda 51-52 mh kazarken OC sonrası 57-61 Mh arası dalgalı şekilde kazmaya başladım.

Tek kart ile yapılacak iş değil hocam.
Tek kart ile yapılır dostum eğer elinde 3070 var ise. Hashrate 60larda olan bir kart ile yaptığım hesaplamaları baz alarak Ethermine havuzunda 0.1 ether çekebiliyorsun buna da dalgalı bir 3070 performansı ile 25-30 gün arasında ulaşıyorsun. Şu anda 0.1 eth 180 dolar ediyor bu da 1500 TL gibi bir para demek. 100 hadi bilemedin 150 faturaya gitse kimse kimseye ayda 1300-1350 TL durduk yere vermez. Cüzi de olsa güzel bir miktar. Amorti sonrası 1 kart daha alınıp bu kazanç 2 katına çıkarılabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı