EfeAkkaya
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sistemi ne sen sor ne ben söyleyeyim.
Monitör: MSİ G274 QPF QD
Kulaklık: HyperX Alpha Wireless
Mouse: ASUS ROG GLADIUS III AimPoint
Klavye: Z11
Telefon: S20FE
GamePad: GC30 V2
- Meslek
- Yazılım Ve Donanım(Öğrenci)
Sistemimi daha yeni aldım sayılır. Açıkçası normalde 3080'li bir sistem alacaktım. Ama yazılım işi ile uğraştığım, FPS oyunları oynadığım ve işlemciye daha önem verdiğim için 7600X kullandım. Tabii mecburen sistemde DDR5 oldu. Tabii ki bundan memnunum ama. Sizce ekran kartım kaç yıl daha idare eder? Hikayeli ağır oyunları(RDR2, Cyberpunk, Elden Ring vb)oynuyorum grafik tasarım, edit ve Photoshop işleride yapıyorum. Yazılım geliştirme öğrencisiyim. Bu aralar 4000 serisi kartların fiyatı düşüyor yavaş yavaş. Özellikle 4070'in belki birkaç yıla 4070'e geçmek mantıklı olabilir.
Bence rahat bir şekilde beni 3-4 yıl idare edeceğini düşünüyorum GPU'su güçlü bir işlemci VRAM'IDE bu zamanda gayet iyi ama ilerisi için büyük ihtimal zorlanmaya başlayacak.
Düzeltme: Ekran kartım ASUS 3070OC kasanın yeri ve soğutması iyi olduğundan boşta 31-33derece yükteyken 38-45 dereceleri çıkıyor Max.
Bence rahat bir şekilde beni 3-4 yıl idare edeceğini düşünüyorum GPU'su güçlü bir işlemci VRAM'IDE bu zamanda gayet iyi ama ilerisi için büyük ihtimal zorlanmaya başlayacak.
Düzeltme: Ekran kartım ASUS 3070OC kasanın yeri ve soğutması iyi olduğundan boşta 31-33derece yükteyken 38-45 dereceleri çıkıyor Max.
Son düzenleme: