RTX 3070 laptop önerisi

Bütçe
27500
Bence de hata olmuş orada.
Hocam 20.3'den memnun musun. Sıcaklık durumları nasıl? 5 bakırlı soğutucu vardı sanırım onda. Bir de kullanırken pilden azalma oluyor mu? Çok cihaz bakıyorum ama ethernet güç hdmi portu arkada olan cihaz bir Monster var bir de MSI. Kablolar yandan çıkınca görüntü kirliliği yapıyor arkadan olunca soğutucunun içine bile koyuluyor.

Hocam 20.3'den memnun musun. Sıcaklık durumları nasıl? 5 bakırlı soğutucu vardı sanırım onda. Bir de kullanırken pilden azalma oluyor mu? Çok cihaz bakıyorum ama ethernet güç hdmi portu arkada olan cihaz bir Monster var bir de MSI. Kablolar yandan çıkınca görüntü kirliliği yapıyor arkadan olunca soğutucunun içine bile koyuluyor.
Hocam bu sorunun aynısını Bu konuya yazın.

Bir sor bakalim 20.3'un benchmark sonuclarini atsinlar konuya. Sozde inceleme yapmislar bir tane benchmark sonucu yok. Alet gercekten tam performans veriyor mu belli degil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı