RTX 3070 MAX-Q madencilik esnasında düşük GPU kullanımı

Ersin_991

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, RTX 3070 MAX-Q ekran kartlı Nitro 5 laptopta mining sırasında ilk 5 dakika %100 kullanım sonrasında %0 kadar dusuyor ve anlık geri yükseliyor ama oyunlarda tam yükte 1 saatte bile bir şey olmuyor. Tam 100 Watt cekiyor. Stabil calısıyor miningde. %100 yükte nasıl kullanabilirim? Güç ayarları falan hepsini denedim yine de olmuyor ama 80 Watt ile stabil çalışıyor yani 100 Watt cekebilen laptop neden 80Watt ile calısıyor?

Çoğunluk mining yaparken daha az Watt çekilsin ister, arkadaş neden o kadar çekmiyor diye düşünüyor. Yanlış konuyu dert ediyor bence. Arkadaşların söylediği gibi oyun oynamadığın için yaşananlar.

Çoğunluk mining yaparken daha az Watt çekilsin ister, arkadaş neden o kadar çekmiyor diye düşünüyor. Yanlış konuyu dert ediyor bence. Arkadaşların söylediği gibi oyun oynamadığın için yaşananlar.
Tabiki az watt çekilsin ister ama sadece 100 watt çekerken o.c yapılabiliyor 80 watt da o.c olmuyor bende watt olsun o.c de olsun derdindeyim.

o.c. Den kastını ekran görüntüsü alarak gösterir misin? Bellek o.c. sinden bahsediyoruz değil mi? Miningde belleğe o.c. ve u.v. yapılır. Çekirdeğe u.v. ve frekans düşürme işlemi uygulanır. ben senin o.c. den kastnı tam anlayamadım.

o.c. Den kastını ekran görüntüsü alarak gösterir misin? Bellek o.c. sinden bahsediyoruz değil mi? Miningde belleğe o.c. ve u.v. yapılır. Çekirdeğe u.v. ve frekans düşürme işlemi uygulanır. ben senin o.c. den kastnı tam anlayamadım.
Gpu belleği o.c olmuyor frekans hızı artmıyor artırdığım zaman aksine hash oranında düşme oluyor dynamic boost ile alakalı sanırım.Ekran görüntüsünü şuan atamam.

GPU belleği o.c olmuyor frekans hızı artmıyor artırdığım zaman aksine hash oranında düşme oluyor dynamic Boost ile alakalı sanırım. Ekran görüntüsünü şu an atamam.

Acaba senin kart LHR özellikli mi? Biliyorsun NVIDIA mininge engel koymak için LHR kartlar üretti. Mobilde de var sanırım bu durum ve senin sıkıntın bu gibi. gpu belleğine o.c. yi hangi programla yapıyorsun ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00