RTX 3070 nasıldır?

SucukluNesquik

Decapat
Daha fazla  
RTX 3070 almayı düşünüyorum ama yeni kartlar oldukları için biraz mesafeliyim açıkçası. Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Isınma, ses veya performans düşüklüğü vs vs.

Forumdaki yazılardan anladığım kadarıyla en çok sorun yaşanan konu 1080P'de düşük FPS alınması. Yani 1080P monitör için almanızı önermem. Özellikle Valorant gibi oyunlar için. Ama 2K ve 4K için efsane olur

Şu an elinde hangi kart var ? Eğer 0’dan sistem kuruyorsan direkt al hiç tereddüt etme ama eğer elinde 2xxx serisi bir kart varsa bence gereksiz 4xxx serisi kartları bekle.

Adamlar her yıl yeni ekran kartı çıkarttığı için tecrübeden dolayı Nvidia adına yeni ürün arızası diye bir şey söylemek zor. 1080p'de darboğaz olmadan oynaman için çok güçlü bir işlemciye ihtiyacın var. O sebeple minimum 2K monitör ile kullanmak kafi.

RTX 3070 almayı düşünüyorum ama yeni kartlar oldukları için biraz mesafeliyim açıkçası. Herhangi bir sorun yaşayan oldu mu? Isınma, ses veya performans düşüklüğü vs vs.

Bende var ve hiçbir sorun yaşamadım. 2K'da çatır çatır oynuyorum. Voltajı yükseltmeden 100 MHz Core 200 MHz'de Memory overclocku yaptım yine de ısınmıyor. Elimdeki model Palit Gaming Pro OC ve uzun süreli oyunlarda bile 70'i geçmedi genel olarak ve fan sesi de çok yüksek değil. Yani korkacak bir şey yok.

İyidir ama ben 3060 Ti’ın yeterli gelebileceği görüşündeyim, aman aman takıntılarınız yoksa fazladan para vermeye gerek yok, 3060 Ti alıp geçebilirsiniz ama 3070'de pişman etmeyecek bir kart. 😁

2K oynuyorsanız 3070'de parasını hakkediyor bence. Performansı %20 daha iyi 2K'da. Ve fiyat olarak da bizim ülkede yaklaşık %20-25 daha pahalı. Yani parasına kesinlikle değmez denecek gibi bir durum yok. Bütçe yetiyorsa 3070'de bayağı mantıklı bir seçenek.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı