RTX 3070 ne kadar götürür?

Zeyr

Femtopat
Yer
Ege
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyun performansı olarak 6 sene veya 8 sene devam etmesini istiyorum.
Son 3-4 sene en düşük ayarlarda 1080P oynarım 120 FPS'de ancak 8 sene boyunca rahat kullanabilir miyim?
Tasarımda, render işleri olsun, o olsun bu olsun...
Palit veya INNO3D almayı planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 sene bir ekran kartı için çok uzun bir süre. Zaten 3070 üst seviye bir kart değil, 8 sene sonra bu kartla 1080P'de 120 FPS alabileceğini pek sanmam. Bu kadar uzun vadede kullanmak yerine bir kaç sene sonra, piyasa değeri çok fazla düşmeden elinden çıkarıp kartını upgrade edebilirsin.

1K için konuşuyorsak, istediğiniz kadar (kart arıza vermediği sürece) oynarsınız. Sonuçta tüm ihtiyacınızı 1K 'da almamanız için bir neden olmayacak. Sorun şu ki ihtiyacımız değişecek mi? Bu günkü şartlar geçerliyse bozulana kadar oynayabilirsiniz. Artık süreç 2K/ 144 HZ'i normalleştirmek üzere. Kaldı ki 8K çalışmaları başladı bile :)

3080 ile şimdiden çoğu oyunda 120 FPS stabil alamıyorum. Beklentiniz çok fazla. Ayrıca bunu biz bilemeyiz. Oyun yapımcıları bilir. Çünkü optimizeyi berbat etmeyi seven firma çok. Ne kadar iyi optimize, o kadar iyi FPS demek. Her şey bir yana, 8 yıl ekran kartları için çok uzun bir süre. Konsolların bile o kadar yıl beklemeden yenileri çıkıyor. Ama low ayarlarda bayağı götürür. En büyük etken oyunların optimizesi dediğim gibi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı