RTX 3070 R5 5600 için PSU önerisi

Bütçe
2000-3500

victoriaxd

Decapat
Daha fazla  
RAM
Kingston Fury 3200MHz DDR4 16x1
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, konu başlığına yazdığım gibi işlemci ve ekran kartına sahibim. Kasayı takasla aldığım için dikkat etmemiştim Rampage'nin 600W'lık PSU'su takılı. Çoğu yerde Rampage'in kronik sorunlu olduğunu duymuştum bu yüzden yeni PSU almayı düşünüyorum. Aslında kullanırken bana hiç sıkıntı çıkarmadı ama yine de riske atmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, bir de aşağıya bıraktığım PSU alınır mı? Daha iyi öneriniz var mı?

nzxt-c750-bronze

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, konu başlığına yazdığım gibi işlemci ve ekran kartına sahibim. Kasayı takasla aldığım için dikkat etmemiştim Rampage'nin 600W'lık PSU'su takılı. Çoğu yerde Rampage'in kronik sorunlu olduğunu duymuştum bu yüzden yeni PSU almayı düşünüyorum. Aslında kullanırken bana hiç sıkıntı çıkarmadı ama yine de riske atmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum, bir de aşağıya bıraktığım PSU alınır mı? Daha iyi öneriniz var mı?

nzxt-c750-bronze

F/P alınır.

Al geç fazla çıkmayada gerek yok NZXT güzeldir. Rampage kronik sorunlu denmez şu an monitörünü kullanıyorum bir sıkıntısı yok henüz ha PSU konusunda kesinlikle sorunlu benim eski anakartımı yaktı.
PSU bildiğin patladı ama hala çalışıyor 12v ve 5V kanalları sağlam kullanmamakta fayda var soketi çok fazla Ark yapıyor bu yüzden oldu olayda zaten. Aynı kabloyu FSP PSU da da denedim onda sıkıntı yok.

Attığınız NZXT yeterli, fakat ben PSU alacaklara biraz daha fazla verip 850W ve üstü yeni standartları destekleyen (ATX 3) bir model almalarını öneririm 5-10 yıl rahatlıkla kullanılsın diye.

Yeni modeller 5k bantlarında, tabii ki bütçe yoksa gerekli değil.

Attığınız NZXT yeterli, fakat ben PSU alacaklara biraz daha fazla verip 850W ve üstü yeni standartları destekleyen (ATX 3) bir model almalarını öneririm 5-10 yıl rahatlıkla kullanılsın diye.

Yeni modeller 5K bantlarında, tabii ki bütçe yoksa gerekli değil.

Merhaba 850W yeni standartlı bir öneriniz var mı acaba bende arıyorum ileriye dönük bir PSU?

Merhaba 850W yeni standartlı bir öneriniz var mı acaba bende arıyorum ileriye dönük bir PSU?
XPG Core Reactor II, MSI MPG AxxxG (bir tık daha ucuz olan MAG AxxxGL de olabilir), Corsair RMxxxe Gen5, NZXT Cxxx gold (yeni nesil olanı 12v2x6 konnektörlü)

Bunlar orta bütçeye göre, daha üst modeller çok daha pahalılaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı