RTX 3070 sistem 40 bin TL'ye ucuza mu satıldı?

Parçalar kaliteli fakat donanım olarak eski. Bence fiyatı iyi. Hayırlı olsun hocam. 45'ten 40'a pazarlıksız indiyseniz üzebilir ama hak ettiğini düşünüyorum. Sıfır sistemler var o fiyata sizinkinden iyi olabilecek güç olarak. Hayrını görün ^^ RTX 5060 - 5060Ti sistemler bulunabileceğini düşünüyorum o bütçeye.
Monitör dahil bulunabilir mi peki? En çok monitörüme üzülüyorum.

Monitör dahil bulunabilir mi peki? En çok monitörüme üzülüyorum.
O kadar dert edilmelik değil, sağlık olsun. Monitör ayrı genelde hazır sistemlerde. Trendyol'da falan monitör dahil sistemler var ama önermem. Kendiniz alırsınız daha iyi olur. 2.elde monitör dahil bu bütçeye sistem vardır elbet tabii.

O kadar dert edilmelik değil, sağlık olsun. Monitör ayrı genelde hazır sistemlerde. Trendyol'da falan monitör dahil sistemler var ama önermem. Kendiniz alırsınız daha iyi olur. 2.elde monitör dahil bu bütçeye sistem vardır elbet tabii.
Aslında üniversiteye gitme durumum olduğu için sistemi satışa koydum yoksa sistemden gayet memnunum. Üstüne biraz ekleyip Laptopa geçmeyi düşünüyorum ama laptop fiyatları da çok pahalı. Benim bilgisayarın üstüne 15K ekleyip şu laptopa geçebilirim ama değer mi bilemiyorum sizin fikriniz nedir?

Bence iyi bile sstmışsın.
45-50k'ya güzel RTX 5070 sistemler var onlara bakabilirsin.
Gamegaraj Gravix 5A gibi
45K ya monitör dahil benimkiyle hemen aynı özelliklerde güncel bir sistem toplanır mı peki?

Gravix 5A stok bitti :(
Bende hala stok gözüküyor ama fiyatı 47.500TL

Aslında üniversiteye gitme durumum olduğu için sistemi satışa koydum yoksa sistemden gayet memnunum. Üstüne biraz ekleyip Laptopa geçmeyi düşünüyorum ama laptop fiyatları da çok pahalı. Benim bilgisayarın üstüne 15K ekleyip şu laptopa geçebilirim ama değer mi bilemiyorum sizin fikriniz nedir?

45K ya monitör dahil benimkiyle hemen aynı özelliklerde güncel bir sistem toplanır mı peki?
AM5-9060 XT 16GB toplarsın güzelinden bir tane.

İyi fiyata bile satmışsın. Normalde 30.000TL - 35.000TL üzeri verilmez. O fiyatlara 5070 AM5 sistem toplayabilirsin.
Sadece kasa odaklı bakmıyorum. Örneğin 45 bin TL ye monitör dahil benimkiyle hemen aynı özellikte güncel bir sistem toplanabilir mi? Benim için güncellik önemli benim 3070in muadili 4060TI sanırsam. 2K monitör dahil 4060TI bir sistemi de 45K ya bulabileceğimi sanmıyorum. Yüksek ihtimal de laptop alacağım ama kafam da çok karışık bu sene üniversiteye gidersem yurtta masaüstü sistemi kullanamam. Anca ayrı eve falan çıkmam lazım.

Sadece kasa odaklı bakmıyorum. Örneğin 45 bin TL'ye monitör dahil benimkiyle hemen aynı özellikte güncel bir sistem toplanabilir mi? Benim için güncellik önemli benim 3070'in muadili 4060 Ti sanırsam. 2K monitör dahil 4060 Ti bir sistemi de 45k ya bulabileceğimi sanmıyorum. Yüksek ihtimal de laptop alacağım ama kafam da çok karışık bu sene üniversiteye gidersem yurtta masaüstü sistemi kullanamam. Anca ayrı eve falan çıkmam lazım.

Oyun ana amaçsa masaüstüne bak derim. Ama oyun ana odakda değilse laptoplara bak. 3070'in en iyi soğutmalı versiyonu bile şu anda 12.000TL'ye(o fiyatlarda 3080'ler var) bulunabilir.(hatta soğutma önemli değilse 9000TL civarına bulunabilir.) Yani benzer sistemi aynı fiyata hatta belki daha aşağısına toplamak mümkün. Sadece araştırmak gerekli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı