RTX 3070 sistem aşırı düşük FPS veriyor

rw3tgi

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Satış Danışmanı
Bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Ekran kartımı normal kullanırken sorun yok Ultra ayarlarda 200 civarı FPS alıyorum fakat riser kablo ile dik montaj yaptım her oyunda daha menüdeyken 30 FPS aralığında. Parça bilgilerim aşağıda:
ASUS ROG STRIX B550F Gaming Wi-Fi
ASUS ROG STRIX RTX 3070.
AMD 5 5600X.
RM850X Power Supply.
ASUS ROG STRIX riser kablo.
Cooler Master sleeve kablo seti.

Dosya Ekleri

• 20220330_010140.jpg
    20220330_010140.jpg
    291,7 KB · Görüntüleme: 55
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı riser kabloyu alacakken bu konuyu görmem peki? Cevapları merakla bekliyorum
Sorunu çözdünüz mü?
hocam kimseden cevap gelmemiş. bugün asus müşteri hizmetlerini aradım tüm sistem asus. bios'tan pci 4.0 ı 3.0 çevirmenin yöntemi varmış ben bulamadım tarif eder misiniz dedim. öyle birşey yok yardımcı olabileceğim birşey varmı dedi direkt. araştırdım redditten vs biostan pci veri yollarını 3.0 a düşürebiliyorsunuz o şekliyle sorun olmuyor. şuan dik konumda sorunsuz kullanıyorum

hocam kimseden cevap gelmemiş. bugün asus müşteri hizmetlerini aradım tüm sistem asus. bios'tan pci 4.0 ı 3.0 çevirmenin yöntemi varmış ben bulamadım tarif eder misiniz dedim. öyle birşey yok yardımcı olabileceğim birşey varmı dedi direkt. araştırdım redditten vs biostan pci veri yollarını 3.0 a düşürebiliyorsunuz o şekliyle sorun olmuyor. şuan dik konumda sorunsuz kullanıyorum

Ben pci-e 4.0 olan COOLER MASTER PCI-e 4.0 X16 300mm Riser Kabloaldım.

Sanırım ben böyle bir sorun yaşamam. Sistem msi B550 A Pro 3060ti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı