RTX 3070 sistem "CLOCK_WATCHDOG_TIMEOUT" mavi ekran hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

miyawisu

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı
Nvidia RTX 3070
İşlemci
intel i9 13980hx
Bilgisayarımı açtım 5 dk olmadan pat diye mavi ekran verdi, bundan önce zaten aktif olarak "vgk.sys" mavi ekran hatası ile uğraşıyordum şimdi bir de bu çıktı. Yakın zamanda Driver Booster indirmiştim ve güncelleme yapmıştım sürücüler için (dün akşam) bugün öğrendim ki sorunlara sebep oluyormuş bu sabah da uygulamayı sildim, format atmadan nasıl kurtarabilirim bu uygulamanın zararlarından? Bu arada BIOS güncel, TPM 2.0 aktif ve Secure Boot açık, Windows 10 Pro kullanmaktayım. Minidump dosyalarini ekleyeceğim bilgisi olan birileri yardımcı olursa sevinirim.

Minidump linkim: Minidumplar.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Vanguard yazılımını kaldırıp deneyin.

Ekran görüntüsü 2024-07-08 202646.png

Driver Booster yazılımını silmek, yüklediği uygun olmayan sürücüleri silmek anlamına gelmiyor.

Bence en güzel çözüm bu:

Tüm asıl sürücüleriniz burada:

Son düzenleme:
Vanguar

Eki Görüntüle 2245973

Driver Booster yazılımını silmek, yüklediği uygun olmayan sürücüleri silmek anlamına gelmiyor.

Bence en güzel çözüm bu:

Vanguard'ı çok defa silip yükledim format attım sorun devam ediyor, silemiyorum çünkü Valorant oynamamı sağlıyor. Servise verdim temiz kurulum da yaptılar ama çözemedim.

Eki Görüntüle 2245973

Bence en güzel çözüm bu:

Tüm asıl sürücüleriniz burada:

çok teşekkürler burdan indiriyim hepsini

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı