RTX 3070 sistem Fortnite'ta arada FPS düşüyor

İşletim sistemi
Windows 10

Axolty

Centipat
Daha fazla  
Ekran kartı
3070
Anakart
b-550m-a/csm
İşlemci
5600x
Fortnite'ta uçaktan atlarken veya mouse çevirirken bazen FPS düşüşü droplar yiyorum. Özellikle uçaktan atlarken 1-2 saniyelik FPS düşüşü drop oluyor. Oyunu 2K Full ayarlarda oynuyorum, DLSS açık bir şekilde. 140-165 arası FPS alıyorum. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fortnite'ta uçaktan atlarken veya mouse çevirirken bazen FPS düşüşü droplar yiyorum. Özellikle uçaktan atlarken 1-2 saniyelik FPS düşüşü drop oluyor. Oyunu 2K Full ayarlarda oynuyorum, DLSS açık bir şekilde. 140-165 arası FPS alıyorum. Sebebi nedir?

Sebebi Fortnite.

sağ olun hocam çok açıklayıcı oldu :D
hayır gerçekten fortnite.
bende rtx 3050 ile aynı fps alıyorum ama oyun bozuk olduğundan drop yiyior ve fps anlık düşüyor.

Gerçekten sorun Fortnite ben bir sürü farklı bilgisayarda denedim ama hiçbirinde hiç donmayan Fortnite görmedim. Anca 5-6 maç attıktan sonra bitiyor donmalar.
Dalgasına yazdım zaten hocam haklısınız :D gerçekten 5-6 maçtan sonra düzeliyor. Özellikle uçaktan atlarken 70-80 fps düşüyor. Ufak takılmalar da delirtiyor ama anlayamadığım twitch'te fortnite oynayan yayıncıları izlediğim de drop yediklerini hiç görmedim, sebebini biliyor musunuz ?
hayır gerçekten fortnite.
bende rtx 3050 ile aynı fps alıyorum ama oyun bozuk olduğundan drop yiyior ve fps anlık düşüyor.
İlginç ya performans modunda denediğimde bile yüksek fps almama rağmen 2k'ya göre yine fps/drop yiyorum. Hocam meraktan soruyorum dlls açık/kapalıyken laptopunuzda kaç fps oynuyor?

Dalgasına yazdım zaten hocam haklısınız :D gerçekten 5-6 maçtan sonra düzeliyor. Özellikle uçaktan atlarken 70-80 fps düşüyor. Ufak takılmalar da delirtiyor ama anlayamadığım twitch'te fortnite oynayan yayıncıları izlediğim de drop yediklerini hiç görmedim, sebebini biliyor musunuz ?

İlginç ya performans modunda denediğimde bile yüksek fps almama rağmen 2k'ya göre yine fps/drop yiyorum. Hocam meraktan soruyorum dlls açık/kapalıyken laptopunuzda kaç fps oynuyor?
Hocam performans modu yerine directx 12 modu daha stabil.
Ayrıca çoğu yayıncı baba ekran kartları kullnaıyor genelde.

Son düzenleme:
Hocam performans modu yerine directx 12 modu daha stabil.
Ayrıca çoğu yayıncı bab ekran kartları kullnaıyor genelde.
pc daha ilk aldığım zaman denemiştim performans modunu sonra dx12'ye geçtim. Stabil çalışıyor şu an. Yani genelde giriş/orta seviyesi yayıncılara bakmıştım, pek drop falan göremedim.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı