RTX 3070 sistem tüm oyunlardan atıyor

immortal54

Kilopat
Daha fazla  
RAM
Kingston 2x8 GB 3200 MHz
SSD veya HDD modeli
KİNGSTON 500GB VE 1 TB
Ekran kartı
PALIT RTX 3070
Anakart
MSI PRO B760-P WIFI
İşlemci
INTEL CORE İ5-12400F
Arkadaşlar merhaba,
Yaklaşık 2 hafta önce yeni bir sistem topladım fakat son 1-2 gündür bütün oyunlarda atmaya başladı. Hiçbir oyuna giremiyorum. Oyunlar başlıyor biraz sonra crash yiyorum. Format attım bir zaman sonra aynı şey tekrar ediyor. Bazen mavi ekran yiyorum. (Cihazınız bir sorunla karşılaştı şeklinde.) Daha önce başına böyle bir şey gelen var mı? Çözümü nedir? Yazılımsal mı donanımsal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Memtest ile RAM'leri test edip gerçekten arızalıysa, N11 üzerinden satıcı ile görüşüp sorunu çözebilirsiniz. Şu an aldığınız hata ona işaret ediyor, RAM'leri söküp dikkatlice yerine oturduğundan emin olarak geri takın.

Memtest ile RAM'leri test edip gerçekten arızalıysa, N11 üzerinden satıcı ile görüşüp sorunu çözebilirsiniz. Şu an aldığınız hata ona işaret ediyor, RAM'leri söküp dikkatlice yerine oturduğundan emin olarak geri takın.

Hocam şuan memtest86 ile test yapıyorum. Pass:1/4 %91 5349 hata buldu. 16 gb olarak gözüküyor ram. Test bittikten sonra bir de tek tek deneyeceğim. Ayrıca bu hatalar xmp den kaynaklanabilir mi? Bazı forumlarda xmp kaynaklı olduğuda yazılmış

Hocam test tamamlanamadı.

Dosya Ekleri

• s1.JPG
    s1.JPG
    90,5 KB · Görüntüleme: 27
  • s2.JPG
    s2.JPG
    161,7 KB · Görüntüleme: 31
  • s3.JPG
    s3.JPG
    206,3 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Hocam şu an Memtest86 ile test yapıyorum. Pass:1/4 %91 5349 hata buldu. 16 GB olarak gözüküyor RAM. Test bittikten sonra bir de tek tek deneyeceğim. Ayrıca bu hatalar XMP'den kaynaklanabilir mi? Bazı forumlarda XMP kaynaklı olduğuda yazılmış.

Hocam test tamamlanamadı.

Testi açılışta yapıyorsunuz, XMP'yi atlıyorsunuz. Arızayı tespit etmişsiniz, iade edin, karşı tarafa raporları da sunabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı