Çözüldü RTX 3070 sistemde Call of Duty Warzone 2 oyununda FPS düşük

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

doom7379

Decapat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16 GB RAM 4000 MHZ CL18
SSD veya HDD modeli
SAMSUNG 980 1TB SSD
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
MSI X570 GAMING EDGE WIFI
İşlemci
AMD RYZEN 3700X 8C 16T
Arkadaşlar öncellikle merhaba,
Warzone 2'de aşırı FPS düşüşü alıyorum ve ayarları en düşüğe aldım, shaderları sıfırladım, sürücüleri bugün güncelledim ama olmadı sorun ne olabilir sizce? Donanım sistem özllikleri kısmında belirtim.

Çözüm
Benzer sisteme sahibiz. Bende hiç böyle bir problem yok. MSI Dragon Center yükleyip oradan driverlarınızı yükleyip günceller misiniz bir. BIOS Update yaptırmayın sakın Dragon Center üzerinden diğer şeyleri güncelleyin.

MSI Dragon Center'ı indirdim sonra kullanıcı Senaryosun'dan customa tıklayıp Game Boost'u açtım ve işlemciye destur çekti ve düzeldi sağ olun.
Arkadaşlar öncellikle merhaba,
Warzone 2'de aşırı FPS düşüşü alıyorum ve ayarları en düşüğe aldım, shaderları sıfırladım, sürücüleri bugün güncelledim ama olmadı sorun ne olabilir sizce? Donanım sistem özllikleri kısmında belirtim.

Düşük FPS göreceli bir kavram FPS'nizi belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

Benzer sisteme sahibiz. Bende hiç böyle bir problem yok. MSI Dragon Center yükleyip oradan driverlarınızı yükleyip günceller misiniz bir. BIOS Update yaptırmayın sakın Dragon Center üzerinden diğer şeyleri güncelleyin.

MSI Dragon Center'ı indirdim sonra kullanıcı Senaryosun'dan customa tıklayıp Game Boost'u açtım ve işlemciye destur çekti ve düzeldi sağ olun.

Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı