Aylardır haftada bir, bazen 3 günde bir, bugün ise 5 saat aralıklarla mavi ekran verdi. Aslında mavi ekran demek için bin şahit gerekli ama siyah ekrana düşüyor ve "tirrrr" diye bir takılma sesi geliyor. Buraya minidump dosyasını ekleyeceğim. Sizden ricam, sorun nedir? Denemediğim yol kalmadı. Yazılımsa bir el atın (format attım, olmadı). Donanımsal ise, artık Power mi ya da M.2 mi, neyse değiştirelim. Cidden sıkıldım. Oyun oynarken fight esnasında arada "tırr" diye gidiyor. Yardım bekliyorum.
Hocam kafam attı sabahın 6'sında format attım her şeyi adım adım yükledim düzelmeyeceğini biliyorum fakat tekrar denemek istedim 2. olarak her zaman sistem onarma onaramadı hatası veriyordu onu da bir deneyeyim dedim tekrar aynı sorun devam ediyor kafayi yiyeceğim temiz kurulum yapmama rağmen neden hala? PC kendini onarma calışmıyor.
Afedersiniz buyurun ve saat 6'da canımı acayip sıktı saat sabah 9A kadar format atıp chipset BIOS vs yükledim tekrarlayacağını tekrar seziyorum fakat emin değilim.
ENGINE is free software that gathers all of your compatible devices into a single app. Control and synchronize RGB with ease, bind macros, and make the light interact with your favorite games!
ENGINE is free software that gathers all of your compatible devices into a single app. Control and synchronize RGB with ease, bind macros, and make the light interact with your favorite games!
Afedersiniz buyurun ve saat 6'da canımı acayip sıktı saat sabah 9A kadar format atıp chipset BIOS vs yükledim tekrarlayacağını tekrar seziyorum fakat emin değilim.
steelseries.com
Ürününüze ait sürücüleri bu siteden indirip yükleyin.