RTX 3070 sistemde mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

carnaac77

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/18fvRx2B5W6MODqs4lxB4QbHcQmgY-WDU/view?usp=sharing
RAM
32
SSD veya HDD modeli
ADATA SX8100NP
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
Asus Gaming G
İşlemci
5800X
Aylardır haftada bir, bazen 3 günde bir, bugün ise 5 saat aralıklarla mavi ekran verdi. Aslında mavi ekran demek için bin şahit gerekli ama siyah ekrana düşüyor ve "tirrrr" diye bir takılma sesi geliyor. Buraya minidump dosyasını ekleyeceğim. Sizden ricam, sorun nedir? Denemediğim yol kalmadı. Yazılımsa bir el atın (format attım, olmadı). Donanımsal ise, artık Power mi ya da M.2 mi, neyse değiştirelim. Cidden sıkıldım. Oyun oynarken fight esnasında arada "tırr" diye gidiyor. Yardım bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim hocam.

Hocam hayırlı sabahlar şu an oyun oynarken yine tekrarladı
Yeni minidump linkini bıraktım.
Ve birkaç screenshot bırakıyorum inceler misin rica etsem.

Hocam kafam attı sabahın 6'sında format attım her şeyi adım adım yükledim düzelmeyeceğini biliyorum fakat tekrar denemek istedim 2. olarak her zaman sistem onarma onaramadı hatası veriyordu onu da bir deneyeyim dedim tekrar aynı sorun devam ediyor kafayi yiyeceğim temiz kurulum yapmama rağmen neden hala? PC kendini onarma calışmıyor.

Dosya Ekleri

• 1111.png
    191,7 KB · Görüntüleme: 19
  • 2222.png
    197,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 3333.png
    188,5 KB · Görüntüleme: 14
  • 444.png
    183,8 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Sizde bu yazılım yüklü mü?

Ürününüze ait sürücüleri bu siteden indirip yükleyin.

Yüklü otomatik yüklüyor diye biliyorum şu an PC'de zaten mouse ile klavye otomatik ekli dilerseniz DC'den ekran acabilir miyim?

Yüklü otomatik yüklüyor diye biliyorum şu an PC'de zaten mouse ile klavye otomatik ekli dilerseniz DC'den ekran acabilir miyim?
O zaman kaldırıp yeniden yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…