RTX 3070 sisteme 800-1200 TL PSU önerisi

@246941

Burada bireysel yorumları bir tarafa bırakmamız lazım. Corsair, ürün yelpazesi ve kalite açısından zirvededir. Birinci diyemem çünkü farklı markalarında adı geçiyor. Bu kelimeyi kullanmak yanlış olur.

Lakin bir ürün patladı, bir üründen duman çıktı gibi bir yorum yaparsak Gamepower bir güç kaynağını yıllardır kullanan bir oyun meraklısının "çok güzel güç kaynağı" yorumunu da kabul etmemiz gerekir. Bunun benzeri BX500 SSD'sinde de olmuştu. Ali Güngör'ün bizzat bu konuda bir yorumu vardı, kaydetmiştim. Kulaktan dolma ya da tekil bakış açısı ile ürün değerlendirirsek konu cadı avına varır.

Corsair'in RM serisi vaktini bilişime adamış çoğu insan için güçlü ve başarılı bir güç kaynağı olarak görülür. Mesela Murat Gamsız. Seasonic'ten tut, Evga'ya kadar sayısız markanın ürününden birini seçebilirdi ama RM750 tercih etmiş. Ben bunu dikkate alırım, almalıyız hatta.

Son düzenleme:
İkisi de çok kaliteli. Ama ben GF1 tavsiye ederim.

Bunlardan birini alın yeterli. Hatta SilverStone alın tamamdır.

Bunlardan birini alın yeterli. Hatta SilverStone alın tamamdır.
Silverstone adamdır. Bence Silverstone olanını alın.

@Uchiha Shisui

Murat Gamsız tercih etmis olabilir. Bunun sebebinin Turkiye'de cok alternatif olmamasina bagliyorum ben. Corsair'a buyuk guven ve saygi duyuluyor ayrica. Corsair aldin mi sirtin yere gelmez gibisinden. Ayni sekilde CP 2077 sistem toplama videsunda da Recep Baltas bu modeli onermisti.

Bence bunun sebebi bence alternatifsizlik. Buyuk markalar genelde yurtdisinda SeaSonic'e guveniyor mesela.

Neyse... Bence GF1 daha iyi bir secim.

Strider S, B Tier ve sesli calisiyor. Fiyatini hak etmiyor GF1 varken.

Gecen gun XPG 750W vardi ama stoğu bitmis maalesef.

Çoğunluk gf1 den yana oyunu kullanmış rm750 de üzmeyeceğine eminim hangisini alırsam uzun vadede götürecektir beni yarın mağazaya gideceğim bakalim yardımlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürler

@CikiBavyer hayırlı olsun hocam. Yakışıklının fotoğrafını alabilir miyiz? :D

Ek olarak önerilen şekilde yapsanız daha iyi olur. O şekilde bağladığı için problem yaşayan görmedim ama önerilen biçimde yapsanız daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı