A ahmeterim Femtopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #1 Öncelikle merhaba, RTX 3070 Ti ekran kartım var takılı görüntü geliyor açılıyor ama ekran kartımı Windows algılamıyor.
Öncelikle merhaba, RTX 3070 Ti ekran kartım var takılı görüntü geliyor açılıyor ama ekran kartımı Windows algılamıyor.
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 16 Kasım 2024 #2 Hiç mi gözükmüyor aygıt yöneticisinde yoksa sarı ünlem falan mı var. Artı 0 Eksi
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #3 Sürücüsü olmadığı içindir. NVIDIA GeForce Experience veya NVIDIA App indir ve sürücüleri kur. Şimdiki önerim Experience'dir. Artı 0 Eksi
Sürücüsü olmadığı içindir. NVIDIA GeForce Experience veya NVIDIA App indir ve sürücüleri kur. Şimdiki önerim Experience'dir.
KS KS A ahmeterim Femtopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #4 slenderblue dedi: Hiç mi gözükmüyor aygıt yöneticisinde yoksa sarı ünlem falan mı var. Genişletmek için tıkla... hiç gözükmüyor İsmail Evece dedi: Sürücüsü olmadığı içindir. NVIDIA GeForce Experience veya NVIDIA App indir ve sürücüleri kur. Şimdiki önerim Experience'dir. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyorum Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: Hiç mi gözükmüyor aygıt yöneticisinde yoksa sarı ünlem falan mı var. Genişletmek için tıkla... hiç gözükmüyor İsmail Evece dedi: Sürücüsü olmadığı içindir. NVIDIA GeForce Experience veya NVIDIA App indir ve sürücüleri kur. Şimdiki önerim Experience'dir. Genişletmek için tıkla... Kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyorum
istiridye Decapat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 217 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #5 Ekran kartin sitesinden NVIDIA driver ini kur. Artı 0 Eksi
KS KS A ahmeterim Femtopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #6 istiridye dedi: Ekran kartin sitesinden NVIDIA driver ini kur. Genişletmek için tıkla... Denedim hata alıyorum her seferinde Artı 0 Eksi
istiridye dedi: Ekran kartin sitesinden NVIDIA driver ini kur. Genişletmek için tıkla... Denedim hata alıyorum her seferinde
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 16 Kasım 2024 #7 ahmeterim dedi: Hiç gözükmüyor. Kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bağlantığı doğru yaptığınıza emin misiniz? eminseniz kart bozuktur Artı 0 Eksi
ahmeterim dedi: Hiç gözükmüyor. Kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bağlantığı doğru yaptığınıza emin misiniz? eminseniz kart bozuktur
KS KS A ahmeterim Femtopat Katılım 3 Mart 2024 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #8 slenderblue dedi: Hocam bağlantığı doğru yaptığınıza emin misiniz? eminseniz kart bozuktur Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü geliyor fanlar dönüyor ama gözükmüyor Artı 0 Eksi
slenderblue dedi: Hocam bağlantığı doğru yaptığınıza emin misiniz? eminseniz kart bozuktur Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü geliyor fanlar dönüyor ama gözükmüyor
S slenderblue Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 618 Çözümler 8 16 Kasım 2024 #9 Dalga mı geçiyorsunuz adam aygıt yöneticisinde gözükmüyor diyor gözükmeyen karta sürücü kur diyorsunuz sizin kafadan bende istiyorum ya. Artı 0 Eksi
Dalga mı geçiyorsunuz adam aygıt yöneticisinde gözükmüyor diyor gözükmeyen karta sürücü kur diyorsunuz sizin kafadan bende istiyorum ya.
Einstein Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Hayalet Sürücü Dizüstü Cerrahı Katılım 29 Temmuz 2023 Mesajlar 27.001 Çözümler 552 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2024 #10 ahmeterim dedi: Denedim hata alıyorum her seferinde. Genişletmek için tıkla... Sistem ne? Artı 0 Eksi