Ekran kartınızın güç kablosunu doğru taktığınızdan emin misiniz hocam bi kontrol edin benceDenedim hata alıyorum her seferinde
Windows 10 Home.
Denedim hata alıyorum her seferinde.
Windows sürümün güncelse ve bu hatalar devam ediyorsa, istersen temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsin.Kurmaya çalıştığımda yüklenemedi hatası alıyorum
Dalga mı geçiyorsunuz adam aygıt yöneticisinde gözükmüyor diyor gözükmeyen karta sürücü kur diyorsunuz sizin kafadan bende istiyorum ya.
Ryzen 7 3700x rtx 3070ti Ana kart b450M-A Pro Max yazıyor 16 gb ramTam olarak sistemini yaz.
Windows sürümün güncelse ve bu hatalar devam ediyorsa, istersen temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsin.
Windows sürümün güncelse ve bu hatalar devam ediyorsa, istersen temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsin.
Yüksek boyutta önemli dosyalarım var hocam sıfırlamak çok kötü olur benim içinWindows sürümün güncelse ve bu hatalar devam ediyorsa, istersen temiz bir kurulum yapmayı deneyebilirsin.
Birader VGA sürücüsü bu işe yarıyor zaten bunu kurduktan sonra gözükmesi lazım.
Ryzen 7 3700X RTX 3070 Ti anakart B450M-A Pro Max yazıyor 16 GB RAM.
Kabloları doğru şekilde takılı Işıkları fanı dönüyor ama Algılamıyor hocamEvladım kartın aygıt yöneticisinde gözükmesi için driver kurmana gerek yok taktığın gibi gözükür eğer doğru taktıysan driverini sonra kurarsın neyin kafasını yaşıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.