RTX 3070 Ti gainward Phoenix alınır mı?

Saarkadaş

Hectopat
Daha fazla  
Hocam gainward markasını hiç duymadım ısınma sorunu vs. var mıdır alınır mı? 13000 TL'ye ucuz da geldi diğer markalara göre.

Hocam gainward markasını hiç duymadım ısınma sorunu vs. var mıdır alınır mı? 13000 TL'ye ucuz da geldi diğer markalara göre.

Az daha ekle bunlardan al Gainward ne olup ne olmadıgını bilmiyorum Ayrıca bana göre 1660Super den sonra gelen RTX serisinde Gainward Galax gibi markalar alınmaz. Gigabyte Msi Asus gibi markalar alınır o kadar para veriyoruz iyi marka olmalı.

Stokta yok, 14000 TL gibi bir fiyata almış olacaksınız. Kullanım amacı sadece oyunsa önermem. AMD tarafında 6800/XT bakılabilir.

Az daha ekle bunlardan al gainward ne olup ne olmadıgını bilmiyorum ayrıca bana göre 1660 Super'den sonra gelen RTX serisinde gainward Galax gibi markalar alınmaz. Gigabyte MSI ASUS gibi markalar alınır o kadar para veriyoruz iyi marka olmalı.

Doğru ama o kadar param yok maalesef.

Stokta yok, 14000 TL gibi bir fiyata almış olacaksınız. Kullanım amacı sadece oyunsa önermem. AMD tarafında 6800/XT bakılabilir.

Genel işler ama daha çok oyun oynuyorum.

Az daha ekle bunlardan al Gainward ne olup ne olmadıgını bilmiyorum Ayrıca bana göre 1660 Super'den sonra gelen RTX serisinde Gainward Galax gibi markalar alınmaz. Gigabyte MSI ASUS gibi markalar alınır o kadar para veriyoruz iyi marka olmalı.

Gainward, Galax gibi markalar yurt dışında bilinen iyi marklardır sırf markası MSI diye aynı karta 2-3K daha vermek saçmalık zaten.

İyi model hocam yalnız zaten 13K'lık olan linkteki stok bitmiş.

Bu markayı ilk defa duyuyorum açıkçası ama,

Az daha ekle bunlardan al Gainward ne olup ne olmadıgını bilmiyorum Ayrıca bana göre 1660 Super'den sonra gelen RTX serisinde Gainward Galax gibi markalar alınmaz. Gigabyte MSI ASUS gibi markalar alınır o kadar para veriyoruz iyi marka olmalı.

Arkadaşın verdiği kart gayet güzel. Böyle kartlar bilinmeyen dandik markalardan alınmaz(markayı bilmiyorum kötü olabilir)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı