RTX 3070 Ti için 2K monitör tavsiyesi

ayktmr

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

3070 TI için 2k monitör arıyorum biraz araştırma yaptım fakat işin içinden çıkamadım. Monitör dünyası tam bir kaos.
Minimum 144 hz , 1 ms , 2k , 27'' bir monitör arıyorum bütçem maksimum 8000 TL. önerilerinize açım

Kesinlikle Dell S2721DGFA oneririm. HDR400, 400cd parlaklik, ghosting yok, Nano IPS panel ve garantisi epey iyi.
Teşekkürler. Bu önerdiğinizi forumda çok sık gördüm ve büyük ihtimalle bunu tercih edeceğim fakat ıps panel olması şart değil fiyat olarak bir miktar aşağıda önerebileceğiniz var mı ?

Teşekkürler. Bu önerdiğinizi forumda çok sık gördüm ve büyük ihtimalle bunu tercih edeceğim fakat ıps panel olması şart değil fiyat olarak bir miktar aşağıda önerebileceğiniz var mı ?

Bu monitorun hakki su anki ekonomik durumda minumum 10K'dir hocam. O yuzden mumkunse zorlayip kesinlikle alin derim.

Tanıdık vasıtasıyla buldum. artısı eksisi çok bilmiyorum 2k 165 hz va panel 2k curved. ölü piksel vs bir sorunu yok fiyat olarak cazip geldiği için bir sorayım dedim
VA panellerde genel olarak Ghosting vs problem olma ihtimali yüksek oluyor. Gerisini bilemeyeceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı