Genel olarak bir bütçe belirmeledim , elimdeki işlemci yetersiz kalır diyorsanız onu satıp üstüne 2k ekleyebilirim + olarak 650W güç kaynağı hakkında ne dusunuyorsunuz yeterli olur mu?Bütçe ne?
5600'a yükseltilebilir hocam. PSU markası nedir?Genel olarak bir bütçe belirmeledim , elimdeki işlemci yetersiz kalır diyorsanız onu satıp üstüne 2k ekleyebilirim + olarak 650W güç kaynağı hakkında ne dusunuyorsunuz yeterli olur mu?
5600'a yükseltilebilir hocam. PSU markası nedir?
İnşallah ekran kartını almadın.3070Ti çok mantıksız bir seçim fiyatı uçuk ve 8GB VRAM zaten konuşmaya gerek yok.Bütçeniz nedir ekran kartı için?Arkadaşlar işlemciyi güncellemeye karar verdim ve anlık olarak Ryzen 5 5500 kullanıyorum, sizce değiştireyim mi?
Yeterli olacaktır. Dediğim gibi işlemciyi satarsanız 5600 veya 5600X için bütçeniz yetiyor. İkisi arasında fiyat farkına değecek performans farkı olmadığını düşünürsek 5600'a alabilirsiniz.Cooler Master V650 SFX Gold Full Modular 650W 80+ Gold PSU
Yurt dısından hediye olarak geldi bana yani alındı ekran kartıİnşallah ekran kartını almadın.3070Ti çok mantıksız bir seçim fiyatı uçuk ve 8GB VRAM zaten konuşmaya gerek yok.Bütçeniz nedir ekran kartı için?
Tamam hocam sıkıntı yok o zaman.5600 alıp SE-214XT hava soğutma almanı öneririm.Yurt dısından hediye olarak geldi bana yani alındı ekran kartı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.