RTX 3070 Ti sistem nasıl?

Bütçe
40-50 BİN TL

fazlacaburak

Decapat
Daha fazla  
Gerçekten bilgisayardan sistemden anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim. 40-50 bin arası bilgisayar topluyorum. Aldığım ve alınacak malzemeler:
Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti 8 GB Gaming OC 256bıt ( alındı )
Intel i5 13600K ( alındı )
TUF Gaming Z690-Plus Wi-Fi D4 ( alınacak )
TUF Gaming lc 240 ARGB ( alınacak )
TUF Gaming 750b ( alınacak )
TUF Gaming GT501 ( alınacak )
ASUS 27" TUF Gaming VG27aqz 1ms 165Hz HDMI, DisplayPort G-Sync 2K Gaming monitör ( alınacak )
Geri kalanları tamamlasam herhangi bir uyumsuzluk? Darboğaz falan filan vs olayı olur mu? Ya da değiştirmem gereken parça var mı? Teşekkürler. Bu arada hiç bilgim olmadan yazıyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Sıvı soğutma gereksiz pahalı. O bütçeye 3070ti çok düşük kalmış. Keşke almadan önce başlık açsaydınız. Kasa ve güç kaynağı da gereksiz pahalı ve iyi değil. Tüm parçalar Asus olacak diye 10 bin lira fazladan vermek saçma olur.
Bunun dışında darboğaz ya da uyumsuzluk olmaz ama bu fiyatı da hak eden bir sistem olmaz.

Son düzenleme:
Sıvı soğutma gereksiz pahalı. O bütçeye 3070ti çok düşük kalmış. Keşke almadan önce başlık açsaydınız. Bunun dışında kasa ve güç kaynağı da gereksiz pahalı ve iyi değil. Tüm parçalar Asus olacak diye 10 bin lira fazladan vermek saçma olur.
Bunun dışında darboğaz ya da uyumsuzluk olmaz ama bu fiyatı da hak eden bir sistem olmaz.
Peki önerebilecekleriniz neler bi fikriniz var mı hocam? Yardımcı olabilir misiniz. Teşekkürler

Gerçekten bilgisayardan sistemden anlayan arkadaşlar yazarsa sevinirim. 40-50 bin arası bilgisayar topluyorum. Aldığım ve alınacak malzemeler:
Gigabyte GeForce RTX 3070 Ti 8 GB Gaming OC 256bıt ( alındı )
Intel i5 13600K ( alındı )
TUF Gaming Z690-Plus Wi-Fi D4 ( alınacak )
TUF Gaming lc 240 ARGB ( alınacak )
TUF Gaming 750b ( alınacak )
TUF Gaming GT501 ( alınacak )
ASUS 27" TUF Gaming VG27aqz 1ms 165Hz HDMI, DisplayPort G-Sync 2K Gaming monitör ( alınacak )
Geri kalanları tamamlasam herhangi bir uyumsuzluk? Darboğaz falan filan vs olayı olur mu? Ya da değiştirmem gereken parça var mı? Teşekkürler. Bu arada hiç bilgim olmadan yazıyorum nasıl bir yol izlemeliyim?
@messinicocugu @neqetria

Keşke o kartı almasaydın o bütçede kalan parçaları şöyle dizebilirisin:

Artık işlemci ve ekran kartı değişmeyeceğine göre kalan parçalar böyle olabilir.

Keşke o kartı almasaydın o bütçede kalan parçaları şöyle dizebilirisin:
Çok teşekkür ederim. Kafama çok takıldı kart gigabyte olduğu için mi 3070ti olduğu için mi almasaydım. 15.300 e aldım bu arada 3070ti. Daha açılmadı kutusu tekrar satabilirim alternatifi nedir acaba?

Çok teşekkür ederim. Kafama çok takıldı kart Gigabyte olduğu için mi 3070 Ti olduğu için mi almasaydım. 15.300'e aldım bu arada 3070 Ti. Daha açılmadı kutusu tekrar satabilirim alternatifi nedir acaba?

Yok hocam modelde sorun yok sorun bu kadar büyük bir bütçede sadece 3070 Ti ile yetinmen en az 3080 TI-RX 6900 XT alınabilirdi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı