RTX 3070 Ti sistem önerisi

Bütçe
70.000-80.000

iZeriuca

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayar toplamaya karar verdim. Genellikle Rust oynayacağım. Bütün araç gereçleriyle kulaklık klavye monitör vb. içinde içeren bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 70.000 ile 80.000 arası maksimum. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim.

3070ti yerine çok rahat 4070 ti super çıkar diye düşünüyorum bu bütçeye, kalanlarla da ekipman. Bilen arkadaşlar birazdan atar zaten. İyi bayramlar, hayırlı olsun şimdiden.
Evet biraz daha araştırdım 4070 Ti Super e kadar çıkılıyor bütçeyle malum herşey pahalı olmuş 3 parça seçiyorsun 50 bin tutuyor işin içine ekipmanlar monitör falanda giriyor ateş pahası oluyor. Cevapladığın için teşekkür ederim kardeşim. İyi günler inşallah sistemi toplayabilirim bakalım hayırlısı.

Böyle bir sistem topladım nasıldır uyumlu mu?
3070ti yerine çok rahat 4070 ti super çıkar diye düşünüyorum bu bütçeye, kalanlarla da ekipman. Bilen arkadaşlar birazdan atar zaten. İyi bayramlar, hayırlı olsun şimdiden.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-06-30-13-55-07-42.jpg
    Screenshot_2024-06-30-13-55-07-42.jpg
    240,9 KB · Görüntüleme: 42
Bilgisayar toplamaya karar verdim. Genellikle Rust oynayacağım. Bütün araç gereçleriyle kulaklık klavye monitör vb. içinde içeren bir sistem önerirseniz çok mutlu olurum. Bütçem 70.000 ile 80.000 arası maksimum. Bilgisayar konusunda pek bilgili değilim.

anakart b650m A olan
ssd kc3000
ram corsair 2x16 cl36 olan
soğutucu da

Thermalright Peerless Assassin 120 SE​

olanı seçersiniz toplam 80.077TL yapıyor.
Aynı zamanda sizin attığınız sistemde de parçalar kaliteli ve birbiriyle uyumlu. Alternatif olarak benim attıklarıma da bakabilirsiniz

https://ww43158/sunrise-4070tisuper...f olarak benim attıklarıma da bakabilirsiniz
Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Ekran kartını Asus düşünüyorum. Fotoğrafını koyduğum sistemi Vatan Bilgisayar'dan toplamıştım. Onu almayı düşünüyorum. Bir sorun falan olmaz değil mi?

Çok teşekkür ederim cevapladığın için. Ekran kartını Asus düşünüyorum. Fotoğrafını koyduğum sistemi Vatan Bilgisayar'dan toplamıştım. Onu almayı düşünüyorum. Bir sorun falan olmaz değil mi?
Dediğim gibi parçalar birbiriyle uyumlu ve kaliteli. Sorun olacağını düşünmüyorum. Bu arada Galax da kaliteli bir markadır. Hem 3 fanlı hem 4070 süper ti hem de 16gb lık versiyonu.

Dediğim gibi parçalar birbiriyle uyumlu ve kaliteli. Sorun olacağını düşünmüyorum. Bu arada Galax da kaliteli bir markadır. Hem 3 fanlı hem 4070 süper ti hem de 16gb lık versiyonu.
Ona baktım Asus dual indirimde diye seçmiştim indirimi bitmiş dedim GIGABYTE alayım 4070 Super hem 3 fanlı olduğundan soğutmada daha iyi olur diye. Anakart Asus Ekran kartı GIGABYTE olursa herhangi bir sorun çıkmaz değil mi?

İnternet sitelerinin PC toplama araçlarıyla kendiniz PC topladığınızda her türlü pahalıya geliyor. Parçaları ayrı ayrı sitelerden kendiniz toplayın ya da hazır sistemlere yönelin. Her site kendi elindeki stok durumuna göre hesaplı hazır sistemler sunuyor. Beğendiğiniz bir sistemi burada paylaşıp değerlendirme isteyebilirsiniz yine.

İnternet sitelerinin PC toplama araçlarıyla kendiniz PC topladığınızda her türlü pahalıya geliyor. Parçaları ayrı ayrı sitelerden kendiniz toplayın ya da hazır sistemlere yönelin. Her site kendi elindeki stok durumuna göre hesaplı hazır sistemler sunuyor. Beğendiğiniz bir sistemi burada paylaşıp değerlendirme isteyebilirsiniz yine.
Hazır sistemlerde daha uyguna geliyor evet. Ayrı ayrı almayı düşünmüyorum. Teşekkürler dostum cevap verdiğin için.

Hayır, problem olmaz.
16 GB olması için GIGABAYTE 4070 TI SUPER almayı düşünüyorum şuan. Fiyat biraz artıyor ama oyunları yüksek grafikte oynamak her zaman daha iyidir. Hem daha ilerideki oyunlara yönelikte olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı