RTX 3070 Ti Windows 11 sistemde driver kurduktan sonra ekran kapanıyor

Daha fazla  
RAM
16GB 4800MHz
SSD veya HDD modeli
M2 SSD 1 TB
Ekran kartı
RTX 3070 Ti
Anakart
Razer CB580
İşlemci
Intel i7 12800H
Arkadaşlar iyi günler Razer Blade 15 bir laptop var bende.
Bilgisayara format attım, açıldıktan sonra bir sorun yoktu. Ekran vardı ama internetten Driver Booster indirip tüm driverları güncelledikten sonra yeniden başlatınca ön yükleme ekranından sonra ekran kapanıyor ama laptop hala açık. Windows sesleri vs. hala geliyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
bilgisayarını güvenli mod da başlatıp deneyebilirsin NVIDIA sürücüleri ve ilgili yazılımları temizleyebilirsin birde windows 11 güncellemelerini kontrol edebilirsin baktın sorun devam ediyor ben yakın zamanda teknoloji destek hattını aradım ordan destek aldım sorunumu çözdüler devam ederse sende ara istersen yardımcı oluyorlar.

Sağolasın kral hallettim driver boosterda bağlantısı kesik bir ekran görünüyodu onun driverları güncelleyince görüntüyü oraya vermeye çalışmış formatladım o driver dışındakileri güncelleyince oldu
bilgisayarını güvenli mod da başlatıp deneyebilirsin NVIDIA sürücüleri ve ilgili yazılımları temizleyebilirsin birde windows 11 güncellemelerini kontrol edebilirsin baktın sorun devam ediyor ben yakın zamanda teknoloji destek hattını aradım ordan destek aldım sorunumu çözdüler devam ederse sende ara istersen yardımcı oluyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı