RTX 3070 Ti yayın performansı nasıldır?

Yayın önemli benim için ekran kartında AMD'yi tercih etmiyorum maalesef. Nvidia teknoloji açısından bence çok daha iyi. Öneriniz için çok teşekkür ederim. Zira RX6800 XT modelini alırsam PSU değiştirmem gerekebilir. Ayrıca PSU'ya ayıracak bütçem yok maalesef.

Şuan sistemimde GTX 1070 Ti kullanmaktayım. Görüntü kalitesi bakımından fark eden bir nokta olur mu acaba RTX 3070 Ti ile renderlayınca ? Asıl merak ettiğim bu.

RTX kartlarda NVENC codec sayesinde oyunlardaki performans kaybi yuzde 1-2 bile olmuyor oyle soyleyeyim. Bu sayede sistemi yormadan tum gucu oyuna verebiliyorsunuz.

RTX kartlarda NVENC codec sayesinde oyunlardaki performans kaybi yuzde 1-2 bile olmuyor oyle soyleyeyim. Bu sayede sistemi yormadan tum gucu oyuna verebiliyorsunuz.
Sadece RTX kartlarda değil. Turing (GTX 16 ve RTX 20) mimarili kartlarda da var, Ampere (RTX 30) mimarisi ile NVENC için bir geliştirme geldi mi bilmiyorum ama GTX 10 serisi ile bayağı var tabii.

Sadece RTX kartlarda değil. Turing (GTX 16 ve RTX 20) mimarili kartlarda da var, Ampere (RTX 30) mimarisi ile NVENC için bir geliştirme geldi mi bilmiyorum ama GTX 10 serisi ile bayağı var tabii.

Ampere demedim ki zaten RTX dedim. RTX 20 de var yani onun icinde. GTX 16 serisi de RTX 20'nin cikisi ile ayni donem oldugu icin belirtmem lazimdi o konuda haklisiniz.

Bu konuda birçok insan araştırma yapıyor. En azından hem bu arkadaşlar hemde ben aydınlanmış olduk. Ayrıca kart geldiğinde deneyip görüşlerimi buraya bildireceğim. Teşekkürler hepinize.

Merhaba arkadaşlar. Pny Gf RTX 3070 Ti Revel Epic-X 8 GB modeli elime ulaştı. Soğutma konusunda çok tereddütlerim vardı ancak ürün beklediğimden çok çok daha iyi soğutmaya sahip. Yayın konusunda ise render anlamında çok profesyonel. Kesinlikle tavsiye ederim almayı düşünen arkadaşlara. Saygılarımla. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı