RTX 3070 ve 1660S, B450 Tomahawk Max anakarta sığar mı?

menagon61

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar öncelikle merhaba;
Almanya'dan ASUS ROG STRIX RTX 3070 White kartı satın aldım orada yaşayan kuzenim sağ olsun. Mevcut sistemimi çok severek toplamıştım. Sorum şu;
B450 Tomahawk Max anakartıma MSI 1660 Super Gaming X ile birlikte kullanabilir miyim? Birlikte kullanmaktan kastım SLI değil, sadece sığar mı bu iki kart yan yana onu öğrenmek istiyorum.
Teşekkürler.

Tam olarak ne yapmak istiyorsun. İki kartı da takıp kullanırsın. Biri PCIE 3 X16 da diğer X8 de çalışır. 1660 olanı alt slota diğer 3070 de üst slota yani 1. slota takarsın.
Kuzenim bilgisayar toplamak istiyor o toplayana kadar elimde tutup ona hediye edeceğim biraz da fantezi olsun diye takmak istiyorum yalan değil.Rog STRİX 3 slot yer kaplıyor o yüzden sormak istedim mümkün mü diye Teşekkürler.

Kuzenim bilgisayar toplamak istiyor o toplayana kadar elimde tutup ona hediye edeceğim biraz da fantezi olsun diye takmak istiyorum yalan değil.Rog STRİX 3 slot yer kaplıyor o yüzden sormak istedim mümkün mü diye Teşekkürler.
O nasıl fantazi yaw öyle? Boşu boşuna fazla güç tüketecek. Bu da faturaya yansıyacak. Ne gerek var? Acayip ayar oldum şuan. Böyle bir şey yaptığını görmeyeyim sakın.

O zaman iyi fanteziler :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı