RTX 3070 ve PS4 için monitör önerisi

Blastarsk

Megapat
Merhaba, uzun süredir 15.6 60 Hz laptop kullanıyorum ve yakın zamanda RTX 3070'e geçeceğim, bu monitörlerden hangisini önerirsiniz?

Bazı IPS monitörlerde ghosting vs. oluyormuş o konuda fazla bir bilgim yok, bir de PS4'ü de bağlayacağım için HDR olmasına dikkat ettim ama ViewSonic'de HDR yok Acer'deki HDR ise sırf öyle bir özellik olsun diye konulmuş diye okumuştum bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum.

• Acer Nitro XV272UPBMIiprzx.
  • ViewSonic VX2758-2KP-mhd.
  • ASUS TUF Gaming VG259QM.

mm.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, uzun süredir 15.6 60 Hz laptop kullanıyorum ve yakın zamanda RTX 3070'e geçeceğim, bu monitörlerden hangisini önerirsiniz?

Bazı IPS monitörlerde ghosting vs. oluyormuş o konuda fazla bir bilgim yok, bir de PS4'ü de bağlayacağım için HDR olmasına dikkat ettim ama ViewSonic'de HDR yok Acer'deki HDR ise sırf öyle bir özellik olsun diye konulmuş diye okumuştum bilgisi olanlar yardımcı olursa memnun olurum.

Eki Görüntüle 692650

Rekabetçi oyun oynayacaksanız ASUS TUF ama onun dışında Acer almanız daha mantıklı.

Eki Görüntüle 692650
ViewSonic ile Acer arasındaki fiyat farkı ne kadar? Bir de bütçenizi söyleyebilirseniz belki farklı modeller tavsiye edebilirim.

İşlemci olarak aklımda 3 seçenek var. Çıkınca 4000 lirayı geçmezse Ryzen 7 5800X, olur da daha pahalıya çıkarsa Ryzen 7 3700X veya Ryzen 7 3800X düşünüyorum.

CS:GO gibi Hz'in önemli olduğu oyunlar oynuyorsanız ASUS olanı alın ancak oynamıyorsanız ViewSonic alın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı