RTX 3070 ve PS4 için monitör önerisi

ViewSonic ile Acer arasındaki fiyat farkı ne kadar? Bir de bütçenizi söyleyebilirseniz belki farklı modeller tavsiye edebilirim.
ViewSonic 3000 TL, Acer 3200 TL. Zaten araştırdığımda hem IPS hem de 144 Hz'nin altında olmayan 2K çözünürlükte sadece bu 2 modeli gördüm. 3300 TL'yi de kesinlikle aşmak istemiyorum bunların fiyatı bile oldukça fazla geliyor maalesef.

İşlemci olarak aklımda 3 seçenek var. Çıkınca 4000 lirayı geçmezse Ryzen 7 5800X, olur da daha pahalıya çıkarsa Ryzen 7 3700x veya Ryzen 7 3800x düşünüyorum.
Asus ile Viewsonic arasında 200tl kadar bir fark var. Asus fps için mantıklı olur. Ama tabi viewsonic 2k. 2k 144hz de işinizi gayet iyi görür.

CS:GO gibi Hz'in önemli olduğu oyunlar oynuyorsanız ASUS olanı alın ancak oynamıyorsanız ViewSonic alın.
O kısımda da çelişkideyim çünkü hem CS:GO ve benzeri oyunları hem de daha çok hikaye ağırlıklı oyunları oynuyorum. 144 Hz ile 280 Hz arasında uçurum fark olur mu deneyimleme fırsatım olmadığı için onu da bilemiyorum.
ViewSonic öneren arkadaşlar cevap verirken şu şu özelliği Acer veya Asus'a göre daha iyi, Asus'un şu özelliği yok ViewSonic'te var, Acer'de şu özellikler var ama düzgün çalışmadığı için olmasa daha iyi veya Acer'de motion blur çok fazla var ViewSonic'te nerdeyse hissedilmiyor ve benzeri şekilde cevaplarsanız memnun olurum. Bu arada cevaplarınız için teşekkürler 😄

Son düzenleme:
O kısımda da çelişkideyim çünkü hem CS:GO ve benzeri oyunları hem de daha çok hikaye ağırlıklı oyunları oynuyorum. 144 Hz ile 280 Hz arasında uçurum fark olur mu deneyimleme fırsatım olmadığı için onu da bilemiyorum.
ViewSonic öneren arkadaşlar cevap verirken şu şu özelliği Acer veya Asus'a göre daha iyi, Asus'un şu özelliği yok ViewSonic'te var, Acer'de şu özellikler var ama düzgün çalışmadığı için olmasa daha iyi veya Acer'de motion blur çok fazla var ViewSonic'te nerdeyse hissedilmiyor ve benzeri şekilde cevaplarsanız memnun olurum. Bu arada cevaplarınız için teşekkürler 😄
Bayağı olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı