RTX 3070 veya 3070 Ti'lı en uygun hazır sistem önerisi

Ama bu işlemci yoğun işlerde diyor?
Karşılaştırmadan burada yazılan önerilere göre pc toplamayın sakın !!!
Darboğazı düşük çözünürlükte olmayacağını sananlar yorum yapıyor burada.
Intel Core i7-12700K işlemcili sistem bakın... Hazır sistemler para tuzağı !!!

3070 Ti ile CS 1.6 oynarsanız evet darboğaz yapar. AAA oyunlarda da aynı durumu gördükten sonra yazın.
2k altı ve üstü her türlü darboğaz yapar ya işlemciden ya ekran kartı yüzünden.
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok... Darboğaz Hesaplama yazınca 1 ton site var orada yazılanları baz almak burada hazır sistem tavsiye edenleri dinlemekten daha iyidir.

Oyun testi sonucu içinde buradan karşılaştırabilirsin

Son düzenleme:
Karşılaştırmadan burada yazılan önerilere göre pc toplamayın sakın !!!
Darboğazı düşük çözünürlükte olmayacağını sananlar yorum yapıyor burada.
Intel Core i7-12700K işlemcili sistem bakın... Hazır sistemler para tuzağı !!!

2k altı ve üstü her türlü darboğaz yapar ya işlemciden ya ekran kartı yüzünden.
Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok... Darboğaz Hesaplama yazınca 1 ton site var orada yazılanları baz almak burada hazır sistem tavsiye edenleri dinlemekten daha iyidir.

Oyun testi sonucu içinde buradan karşılaştırabilirsin
Doğru oyunu doğru ayarlarda oynadıktan sonra darboğaz olmaz zaten. 1080P için bile geçerli bu. Youtubede oyun benchmarklarını izlemeni öneririm böyle darboğaz hesaplama siteleri falan güvenilir değil. Hangi koşullarda test yapılmış buna dair bile zerre bilgi bile yok ya da ben yeteri kadar bakmadım. Ayrıca bu darboğaz meselesine millet niye o kadar takıntılı anlamadım, benim hakkında bilmediğim bir şey mi var? 7900 XTX ile Rainbow Six Siege oynarken yaklaşık %15-20 darboğaz oluyor ama bu hala 500 FPS aldığımı değiştirmiyor. Yüksek ayarlarda AAA oyunları oynarsanız kart zaten kendini çalıştırır 3070 Ti hakkında konuşuyoruz burada.

Son düzenleme:
Doğru oyunu doğru ayarlarda oynadıktan sonra darboğaz olmaz zaten. 1080P için bile geçerli bu. Youtubede oyun benchmarklarını izlemeni öneririm böyle darboğaz hesaplama siteleri falan güvenilir değil. Hangi koşullarda test yapılmış buna dair bile zerre bilgi bile yok ya da ben yeteri kadar bakmadım. Ayrıca bu darboğaz meselesine millet niye o kadar takıntılı anlamadım, benim hakkında bilmediğim bir şey mi var? 7900 XTX ile Rainbow Six Siege oynarken yaklaşık %15-20 darboğaz oluyor ama bu hala 500 FPS aldığımı değiştirmiyor. Yüksek ayarlarda AAA oyunları oynarsanız kart zaten kendini çalıştırır 3070 Ti hakkında konuşuyoruz burada.
Olayı çok yanlış anlamışsın. Doğru oyun doğru ayar diye bir şey yok.
Doğru işlemci doğru ekran kartı %100 verimli performans var.
Sistemi bir oyun üzerinden değerlendirmeyi geçtim %15 %20 darboğaz olan sisteme para vermek için parayı yerde falan topluyor olmak lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı