RTX 3070 veya RX 6700 XT karta 1080p monitör alınır mı?

3070 kullanmadım ama 6700xt kesinlikle 2k için yetersiz denilebilir zira rx 6800 ile ultra ayarlarda fps sorunu yaşadığım bazı oyunlar olabiliyor. rdr2 bende ultra ayarlarda 72fps ye sabitlenmiş görünüyor :) gpu kullanımı biraz düşük fakat fazla değil %99 kullansa bile 80fps yi aşamayacağı çok belli.. Play A Plague Tale Requiem diye bir oyun var aman allahım heralde 6950 xt olsa yine fps alamazsın. o yüzden herzaman için en iyi kart -en düşük çözünürlük iyidir. öldürmesede süründürmez yani.
Hocam RX 6700XT 1080P monitörde çok fazla darboğaz yapıyor. Cs Go da örneğin GPU kullanımı %70 lerin üzerine cıkmıyor desem yeri. FİFA gibi oyunlarda biraz daha iyi ama. Yine de ben 2K alabilirmiştim diyorum bu karta. Testlerde yetersiz gibi durmuyor ama bilmiyorum tabi
 
Hocam RX 6700XT 1080P monitörde çok fazla darboğaz yapıyor. Cs Go da örneğin GPU kullanımı %70 lerin üzerine cıkmıyor desem yeri. FİFA gibi oyunlarda biraz daha iyi ama. Yine de ben 2K alabilirmiştim diyorum bu karta. Testlerde yetersiz gibi durmuyor ama bilmiyorum tabi
işlemci ağırlıklı oyunlarda işlemci önemli tabi. abartılı konuşalım 6700xt ye en kral 13. nesil veya amd 7000 serisi işlemci taksanız işlemci darboğazı hiçbir oyunda olmaz.
 
Hocam ald
Hocam emin olun her türlü o farkı o zevki anlacaksınız 2 k 27 inc de. Hayırlısı olsun umarım sorunsuz bir ürün ulaşır elinize uğraşmak zorunda kalmazsınız.
ım LG 27GL850-B daha deneme fırsatım olmadı eve gidince deneyeceğim. İkinci el aldığım için dp kablosu yoktu , adam xbox ile kullanmış. Onun dışında monitörün karışısına oturmadan bakında büyük gözüküyor ama karşısına oturunca yeterince büyük gözüküyor. Bakalım daha anakartı tamamlayamadım , eve gidince laptopumla deneyeceğim. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
 
Hocam ald.

Im LG 27GL850-B daha deneme fırsatım olmadı eve gidince deneyeceğim. İkinci el aldığım için DP kablosu yoktu, adam Xbox ile kullanmış. Onun dışında monitörün karışısına oturmadan bakında büyük gözüküyor ama karşısına oturunca yeterince büyük gözüküyor. Bakalım daha anakartı tamamlayamadım, eve gidince laptopumla deneyeceğim. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.

Hayırlı olsun pişman olacağınızı düşünmüyorum her şey zevkle yapılıyor göz alışınca.

Hocamtan alacağım anlaştım bir adamla yine başko konularda 27” FPS competitive için çok büyük gelir vs şeyleri gördüm. Sizin durumunuz nedir diye tekrar yokşayayım dedim. Anladığım kadarıyla çözünütlük konusunda aşırı memnunsunuz lakin sormak istediğim büyüklük konusu da var. Valorant'ı her ne kadar profesyonal olmasam da elmas elo da oynuyorum. 27” e alışabilir miyim sizce?

Dostum sallayanların alayı Gold eloda oynayan belki de 24 inc bile görmemiş adamlar oradan buradan okuyup yorum yapıyor aldırmayın deneyimleyin. Ben doğru dürüst girmememe rağmen yücelikte o incle eskisi gibi iyi oynuyorum ve naadir girip oynuyorum. Kolu olan her türlü oynuyor anlayacağın.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı