Bütçe
13.000 TL
Yeni çıkacak oyunlar için düşünüyor olabilirler. GTA 6 gibi. Çıktığı zaman çoğu kişinin sistemi yetmeyecek muhtemelen. Sizin ekran kartınız neydi bu arada?

Ben 4060 Ti 8 GB kullanıyorum. GTA 6 çıktığında DLSS 3.0 desteğine sahip olacağı için VRAM benim için bir sorun değil Cyberpunk'da olmadığı gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben 4060 Ti 8 GB kullanıyorum. GTA 6 çıktığında DLSS 3.0 desteğine sahip olacağı için VRAM benim için bir sorun değil Cyberpunk'da olmadığı gibi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Doğru diyorsunuz. Ama umarım RDR 2'deki hatayı yapmazlar. Oyun resmen 1080p'de çamur gibi gözüküyor. Kaç yıl götürür hocam sizce kart?

Hocam RT overdrive ne demek?

RTX 4060 sistem alacağım için bu sözleri duymak çok hoş. :D

Onda da tabii ki DLSS 3.0 & Frame Generation desteğiyle. 4060 hoş kart kas gücünden zayıf olsa da teknolojik silahları 3060, 3060 Ti gibi kartları tokatlayıp geçiyor direkt.

4080 ile bile çok zor açılması imkansız bir özellik. İzlemiştim 60 fps oynayamıyorsun oyunu zar zor ittire kaktıra.

Ben 4060 Ti ile 60-70 FPS oynuyorum videoyu da attım sen neyden bahsediyorsun? NVIDIA dediğin teknolojidir öyle AMD kullanır gibi kas gücünden destek almaya çalışıp 30 FPS'de sürünmeyeceksin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı