RTX 3070Ti vs RTX 4060

3070 bile 4060 Ti dengiyken 3070 Ti çok daha güçlü kart 4060'a göre. DLSS3 faktörü olsa bile arayı kapatmaz. Ayrıca böyle bir sistemi Rampage PSU'ya emanet etmeyin.

Nerede kendi ağzımla kötü diyorum? Nerede şikayet etmişim?

Kullanmayan konuşur.

Tamam söyler misin niye güzel olduğunu? sırf kullanıyorsun diye bu kadar savunmana gerek yok.

Kullanmayan konuşur.
Kullanmıyorum çünkü 1000 kat daha kaliteli Cooler Master GX Bronze 750W kullanıyorum. Elindekini övmeye çalışma, çöp bir ürün olduğunu kabullen sadece.

Fiyat olarak çok uygun çünkü, ayrıca ben fanların çok ses çıkardığından bahsetmişim konuya baktıysan. Kasamı temizleyince düzeldi

Kullanmayan konuşur.

Fiyat olarak çok uygun çünkü, ayrıca ben fanların çok ses çıkardığından bahsetmişim konuya baktıysan. Kasamı temizleyince düzeldi

Fiyat olarak uygun olmasının sebebi kalitesiz olması zaten, özellikle kasa PSU olarak alıyorsan 600W PSU 500W 400W çıkabiliyor, sadece haberin yok.

Fiyat olarak uygun olması kaliteli yapmaz, bu mu savunma?

Fiyat olarak uygun olmasının sebebi kalitesiz olması zaten, özellikle kasa PSU olarak alıyorsan 600W PSU 500W 400W çıkabiliyor, sadece haberin yok.

Fiyat olarak uygun olması kaliteli yapmaz, bu mu savunma?
Evet savunma bu, okumuşsun Rampage PSU böyle patlar, C4 falan bana yazıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…