Umarım siz de bir gün iyi bir PSU'ya geçersiniz diyerekten tartışmadan çekilmek istiyorum, gereksiz yere konuyu meşgul etmeyelim size Rampage'in çöp olduğunu kanıtlamak için.Ne güzel 750W, sana göre çöp bana göre cennet.
Umarım siz de bir gün iyi bir PSU'ya geçersiniz diyerekten tartışmadan çekilmek istiyorum, gereksiz yere konuyu meşgul etmeyelim size Rampage'in çöp olduğunu kanıtlamak için.Ne güzel 750W, sana göre çöp bana göre cennet.
Onemli olan w mi?Ne güzel 750W, sana göre çöp bana göre cennet.
Tamam Fehmi sen dedin diye çöp Rampage PSUUmarım siz de bir gün iyi bir PSU'ya geçersiniz diyerekten tartışmadan çekilmek istiyorum, gereksiz yere konuyu meşgul etmeyelim size Rampage'in çöp olduğunu kanıtlamak için.
Tabii ki de öyleTamam Fehmi sen dedin diye çöp Rampage PSU![]()
Tamam fehmi sen dedin diye çöp Rampage PSU![]()
Evet savunma bu, okumuşsun Rampage PSU böyle patlar, C4 falan bana yazıyorsun![]()
Tamam Fehmi sen dedin diye çöp Rampage PSU![]()
Ne güzel 750W, sana göre çöp bana göre cennet.
Arkadaş 750W kullanıyormuş ben de 750W kullandığı için şanslısın tarzında dedim.GT 730 falan kullanıyorsan "bana göre cennet" ifadesi ancak öyle doğru olabilir. Çünkü o PSU sistemi çöp ettiğinde sadece 3-5 döner parası kaybedersin o da çok koymaz zaten.
Arkadaş 750W kullanıyormuş ben de 750W kullandığı için şanslısın tarzında dedim.
Hiçbir yer de kullandığın watt değerine bir şey denmemiş, bu markanın neyini savunuyorsun? 100 kişiye sorsan 99 tanesi kötü der bir tanesi bilmiyordur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.