RTX 3080 83+ derece

Hangi macunu önerirsin MX4 2020 yeterli mi w/mk sı yüksek başka bir macun mu almalıyım.

Hocam bulabilirsen Noctua alabilirsin çok iyi.
Bizzat kullandım mx 4 göre çok iyi

Dosya Ekleri

• 1E4BE981-F54A-4204-933B-F1CFF7AC39AE.jpeg
    1E4BE981-F54A-4204-933B-F1CFF7AC39AE.jpeg
    135,2 KB · Görüntüleme: 54
Normalde 82 derece kapanacak kadar yüksek bir sıcaklık değil 95 üstünü görmesi lazım ama Memory sıcaklığı çok yüksek olabilir onu görebiliyor musun?

3090 harici 3 serisi LHR kart zaten nasıl yapakki adam mining soru olsun diye sormuş çoğu kişi. Vram arızası olabilir kartda bu yuzden ısınıyor olabilir.

Sen GPU derecesine bakıyorsunda vramlerde sorun varsa gpu 80 derecedeyken vramler 100 dereceyte ulaşabilir.

O kartın soğutması biraz zayıf zaten. Muhtemelen kasa havalandırmanız da biraz zayıf diye düşünüyorum. Ya açıp ilgileneceksiniz ya da undervolt yapacaksınız. Açıkçası ben olsam undervolt yapar kullanırım. 3-5 fps belki kayıp olur ama açmamış olursunuz kartı hem de elektrik tasarrufu sağlarsınız. Ben uyguladım hem fanlar daha yavaş dönüyor hem kart daha az ısınıyor hem de 100w civarında daha az güç çekiyor kart.

kasa hava akışı kötü epey, yan camı çıkartıp kullanıyorum şuan max 79-80 görüyor ,undervolt işlemini deneyeceğim açmak istemiyorum kartı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı