RTX 3080 hediyesi Cold War'a nasıl ulaşılır?

dash14

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, ben 2 gün önce bir sistem topladım. Sistemin içinde RTX3080 var, NVIDIA sayfasında RTX3080 alınca yanında Cold War hediyesi var diye bildiriliyor fakat ben bu Cold War'a ulaşamıyorum bir türlü. Kodunu falan herhangi bir yerden bulamıyorum, aldığım işletmeyi arıyorum, bilgimiz yok diyor. Ben bu oyuna nasıl ulaşabilirim?

Tedarikçililere belli bir sayıda kod dağıtıldı ve talebin fazla olmasından dolayı çok az sayıda kişiye bu kodlar verildi. Mesela benim alışveriş yaptığım İngiltere'nin en büyük tedarikçi mağazası olan overclockers.co.uk sitesi kodun sadece siparişlerin %15' ine yettiği için tamamen kod dağıtımını iptal ettiğini. Yani en azından benim bildiğim bu bölgeler arası değişiklik olabilir. Siz bir mail atın.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, ben 2 gün önce bir sistem topladım. Sistemin içinde RTX3080 var, NVIDIA sayfasında RTX3080 alınca yanında Cold War hediyesi var diye bildiriliyor fakat ben bu Cold War'a ulaşamıyorum bir türlü. Kodunu falan herhangi bir yerden bulamıyorum, aldığım işletmeyi arıyorum, bilgimiz yok diyor. Ben bu oyuna nasıl ulaşabilirim?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı