RTX 3080 kernel 41 hatası nasıl çözülür?

Rx 6800, 750W yetiyor

Birkaç konu aratırsanız aradığınızı bulursunuz. 700-750W alırsanız kafanız rahat eder. Bkz.

Nerede "AMD alma NVIDIA al" diyenler .
Ne alaka? Konuyu okusaydın en azından. Ekran kartını değiştirdiğini belirtmiş.

@elvenlordd hocam sorun PSU kaynaklı olabilir. Kalitesine dair pek bir veri olmasa da kullandığınızı belirttiğiniz PSU'ların üreticileri piyasada dandik ürünler üretmeleriyle meşhur.

Yine de kullandığınız iki PSU'da da aynı hatayı almanız pek mantıklı değil. Sorun daha ince ayrıntılarda da saklı olabilir.

Değiştirmediğiniz donanımları ve mevcut sisteminizi yazar mısınız? Böyle fikir yürütmek zor.

Cooler Master MWE V2 750W 80+ Gold Full ( Amazon.com.tr )

MSI MPG A750GF 750W güç kaynağı 80 Plus Gold ( https://amzn .eu/d/dDkupxa )

ASUS ROG Strix-750G 750W 80 Plus Gold ( Amazon.com.tr )

Bu üçünü tavsiye edebilirim
MSI şu anda kullandığım güç kaynağım

Bu şeye benzemiş; eşekten inip başka bir eşeğe binmeye.

Çok benzerini yaşadım. Sistemi topladığım gün daha girdiğim bütün oyunlar 2 3 dakika içinde hiçbir hata vermeden kapanıyordu. İnternetteki tüm çözümleri denedim ama hiçbir şekilde ne sorunun kaynağını ne de sorunu anlayamadım. İşe yaramayacağını düşünerek çaresizce BIOS pilini ve işlemciyi söktüm, 15 20 dakika sonra geri taktım çalıştırdım ve sorunsuz bir şekilde oynayabildim. Bazen çok anlamsız sorunlar çok anlamsız çözümlerde düzeliyor hiç belli olmaz. Tavsiye olarak yazmadım belki bu mesaj size sıra dışı bir çözüm fikri verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…