benfurkix
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 32 GB CL 16 3200 MHZ Kingston fury beast
- SSD veya HDD modeli
- 500 GB sata ssd
- Ekran kartı
- Gigabyte aorus xtreme RTX3080 10GB
- Anakart
- Asus rog strix B450-f gaming
- İşlemci
- Ryzen 5 5600
Herkese merhaba, arkadaşlar. Bir sorunum var ve ne yaptıysam çözüme ulaştıramadım desteklerinizi görürsem çok mutlu olacağım.
RTX 3080
Ryzen 5 5600
ASUS ROG STRIX B450F Gaming
32 GB Kingston Fury Beast
2000W Power Supply
Böyle bir sisteme sahibim. İkinci el olarakaldım. Almadan önce arkadaşla gidip bilgisayara format attırdık ve teslim aldım.
Lakin RDR 2, Doom Eternal gibi yüksek güç gerektiren oyunlarda oyun çalışırken arkada başka bir şeyler yapmaya çalıştığımda ya da nadir de olsa oyun oynarken bilgisayar kendine bir anda reset atıyor hiçbir hata kodu vs vermeden.
İşlemci sıcaklığım Max 70 derece
Ekran kartı sıcaklığım Max 87 derece
Sıcaklıktan dolayı kapanmıyor yani bildiğim kadarıyla.
Düne kadar bilgisayar rastgele bir zaman diliminde yükte olmasa bile bir anda mavi ekran veriyordu. Mavi ekran hata kodu (PFN_LIST_CORRUPT) Onu Aura Sync ve bir tane daha yazılımı silerek çözüme ulaştırdım sanırım 1 gundur sorun yok ama reset atma sorunu hala mevcut.
Valorant CS gibi oyunlarda bu reset sorunu olmuyor ne olursa olsun bunu da dipnot olarak ekleyeyim.
Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar var ise dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım.
Şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkürler.
RTX 3080
Ryzen 5 5600
ASUS ROG STRIX B450F Gaming
32 GB Kingston Fury Beast
2000W Power Supply
Böyle bir sisteme sahibim. İkinci el olarakaldım. Almadan önce arkadaşla gidip bilgisayara format attırdık ve teslim aldım.
Lakin RDR 2, Doom Eternal gibi yüksek güç gerektiren oyunlarda oyun çalışırken arkada başka bir şeyler yapmaya çalıştığımda ya da nadir de olsa oyun oynarken bilgisayar kendine bir anda reset atıyor hiçbir hata kodu vs vermeden.
İşlemci sıcaklığım Max 70 derece
Ekran kartı sıcaklığım Max 87 derece
Sıcaklıktan dolayı kapanmıyor yani bildiğim kadarıyla.
Düne kadar bilgisayar rastgele bir zaman diliminde yükte olmasa bile bir anda mavi ekran veriyordu. Mavi ekran hata kodu (PFN_LIST_CORRUPT) Onu Aura Sync ve bir tane daha yazılımı silerek çözüme ulaştırdım sanırım 1 gundur sorun yok ama reset atma sorunu hala mevcut.
Valorant CS gibi oyunlarda bu reset sorunu olmuyor ne olursa olsun bunu da dipnot olarak ekleyeyim.
Bu konuda bana yardımcı olacak arkadaşlar var ise dünyanın en mutlu insanı olurum sanırım.
Şimdiden yardımcı olacak herkese çok teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: