Merhaba arkadaşlar. Sorunumu söyle anlatayim yeni PC topladim bir süredir bu sorunla birlikte kullaniyordum artik bunaldim burada derdimi anlatip sorunu acmak istedim yardimci olun. Oyun oynuyorum bazi oyunlarda uzun süreden sonra oyunun ortasinda siyah ekran oluyor sinyal yok yazici cikiyor. Ama sesler DC veya alttaki seylerden ses geliyor. 10-15 saniye sonra kapaniyor. PC tamamen ya da res atmam gerekiyor. Bu sorunu cözemedim. Bu sorundan sonra islemci sivi sogutucu aldim. Yine problem devam ediyor.
Coolmasterin termal macununu kullandım bütçe konusunda ne desem bilmiyorum böyle yeni topladığım pcde bu kadar sorun çıkınca ayriyeten bütçe ayırmak zor oluyor fiyat performans bir şey bakıyorum ama kesinlikle sorunu çözecek bir şey olsun pahalı değil
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...
High Power Performance GD 800W 80+ Gold 66.7A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı Masaüstü Bilgisayarınız için 800W 80+ Gold Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 800W 80+ Gold Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High Power; Nvidia GeForce RTX 3090, AMD Radeon RX 6900 XT gibi yeni nesil...
New Page 1 Teknik Özellikler Ürün Adı : Aerocool Airhawk Duo Kasa Rengi : Siyah Kasa İç Boyası : Siyah Kasa Tipi : Mid Tower Desteklenen Anakart Tipi : E-ATX, ATX, Micro-ATX, Mini-ITX Güç Kaynağı Konumu : Altta Fan Yuvası : 8 x 12cm veya 5 x 12cm ve 2 x 14cm...